• Στις 11 Ιουνίου 1952 γεννήθηκε στο  Jacksonville της  Florida ο Donnie Van Zant (Donald Newton Van Zant), Αμερικανός τραγουδιστής και κιθαρίστας, ιδρυτής του συγκροτήματος 38 Special. Είναι ο μεσαίος αδελφός των τριών αδελφών Van Zant. O μεγαλύτερος αδελφός Ronnie ήταν ο αρχικός τραγουδιστής των Lynyrd Skynyrd που σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1977 και o μικρότερος Johnny Van Zant είναι ο τραγουδιστής των Lynyrd Skynyrd απ’ το 1987 μέχρι σήμερα. Ο Donnie Van Zant με τους 38 Special είχε τις Νο.1 Rock επιτυχίες στις ΗΠΑ με τα “Caught Up in You” και “If I’d Been the One” και τα Top 10 “Hold On Loosely”, “You Keep Runnin’ Away”, “Back Where You Belong”, “Teacher, Teacher”, “Like No Other Night”, “Back to Paradise” και “Second Chance”. Εξαιρετικό επίσης το “Deja Voodoo” του 1997. Το 2013 ο Donnie Van Zant αποσύρθηκε απ’ την ενεργό δράση λόγω προβλήματος με «νεύρο του εσωτερικού του αυτιού».
  • Το 1966 οι Rolling Stones πήγαν για 2 εβδομάδες στο No.1 των αμερικάνικων singles με την επιτυχία τους “Paint It, Black”, που ήταν το 3ο τους Νο.1 στις ΗΠΑ. Ήταν  No.1 και στο Ηνωμένο Βασίλειο και το πρώτο No.1 τραγούδι στο οποίο υπάρχει sitar στην ηχογράφηση. Στο sitar ήταν ο Brian Jones.
  • Στις 11 Ιουνίου 1969 οι Beatles πήγαν στο No.1 του singles chart στο Ηνωμένο Βασίλειο με το “The Ballad Of John and Yoko” που ήταν το 17ο No.1 του γκρουπ στο ΗΒ. Στην ηχογράφηση συμμετείχαν μόνο οι John Lennon και Paul McCartney.
  • Το 1977 οι KC and the Sunshine Band πήγε στο Νο.1 στο αμερικάνικο singles chart για 4η φορά με το τραγούδι “I’m Your Boogie Man” και έγινε μόλις το δεύτερο συγκρότημα μετά τους Jackson Five με τέσσερα Νο.1
  • Το 2000 η Aaliyah σκαρφάλωσε στην κορυφή του αμερικάνικου singles chart με το κομμάτι  “Try Again”.