Το 1960 γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη ο Steve Vai , βιρτουόζος κιθαρίστας συνθέτης, τραγουδιστής και παραγωγός. Έχει συνεργαστεί με τους Frank Zappa, David Lee Roth, Whitesnake, Mary J. Blige, Spinal Tap, Alcatrazz, Public Image Ltd και Ozzy Osbourne. Έχει κερδίσει 3 βραβεία Grammy.

To 1964 το γυναικείο φωνητικό γκρουπ The Dixie Cups με το τραγούδι  “Chapel Of Love” στο οποίο την παραγωγή την έκανε ο  Phil Spector, πάει στο Νο.1 στις ΗΠΑ και μένει στην κορυφή για τρείς εβδομάδες.

Το 1970 του συγκρότημα Christie πάει στην κορυφή του Βρετανικού chart με το τραγούδι “Yellow River” που είναι γραμμένο απ’ τον αρχηγό του γκρουπ Jeff Christie. Το τραγούδι το είχαν δώσει στους Tremeloes για να το κυκλοφορήσουν σαν single αλλά αυτοί ενώ το ηχογράφησαν το θεώρησαν πολύ Pop και δεν το κυκλοφόρησαν έτσι η εταιρεία, έβγαλε τα φωνητικά των Tremeloes και πρόσθεσε αυτά του Christie, με το γνωστό αποτέλεσμα.

Το 1987  το τραγούδι “You Keep Me Hangin’ On” πάει για δεύτερη φορά στο Νο.1 των ΗΠΑ αυτή την φορά με την εκτέλεση της Kim Wilde. Οι Supremes είχαν πάει στην κορυφή το 1966.

Το 1987 Η Whitney Houston με το τραγούδι “I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)” πάει για δεύτερη φορά στο No.1 του βρετανικού chart  και σε καμμιά ντουζίνα ακόμη χώρες και κερδίζει το βραβείο Grammy για την καλύτερη γυναικεία Pop ερμηνεία, το 1988.

Το 1998 οι B*Witched πάνε στο No.1 στην Βρετανία με το single “C’est La Vie”,  την ίδια μέρα στο Νο.1 των άλμπουμ βρίσκονται οι Boyzone με το άλμπουμ ‘Where We Belong’ και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που δύο Ιρλανδικά γκρουπ κατέχουν το Νο.1 στα Βρετανικά Singles και Άλμπουμ ταυτόχρονα.

Το 1939 γεννήθηκε ο Αμερικανός Rhythm &Blues και Rock n Roll τραγουδιστής Gary U.S. Bonds ο οποίος πήγε δύο φορές στο Singles Chart των ΗΠΑ την 1η  το 1961 με το “Quarter To Three” και την δεύτερη φορά 20 χρόνια μετά με το “This Little Girl”.

To 1944 γεννήθηκε στο Kingston της Jamaica ο εξαιρετικός jazz πιανίστας Monty Alexander.