• Στις 25 Μαΐου 1948 γεννήθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας ο τραγουδιστής των Scorpions Klaus Meine. To 1990 η μπαλάντα “Wind Of Change” έγινε πανευρωπαϊκή επιτυχία ενώ και στις ΗΠΑ πήγε μέχρι το Νο.4. Άλλες επιτυχίες του Meine με τους Scorpions είναι τα: “Rock You Like a Hurricane”, “When the Smoke Is Going Down”,” Always Somewhere”, “Rhythm Of Love”,” Still Loving You”, “No One Like You” και πολλά ακόμη. Οι Scorpions είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στην Ελλάδα όπου έχουν δώσει μεγάλο αριθμό συναυλιών.
  • Στις 25 Μαΐου 1958 γεννήθηκε στο Woking του Surrey στην Αγγλία ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Paul Weller, που έγινε γνωστός με το συγκρότημα The Jam. To 1977 μπήκαν στο Βρετανικό Τοπ 40  με το “In The City”, το πολιτικοποιημένο “The Eton Rifles” τους πήγε μέχρι το Νο.3  το 1979 ενώ το 1980 είχαν την No.1 επιτυχία με το single “Going Underground” στην Βρετανία και άλλα 13 Top 40 τραγούδια. Στην συνέχεια δημιούργησε το συγκρότημα The Style Council και μαζί τους το 1983 είχε το No.3 single “Long Hot Summer” και ακόμη τις επιτυχίες “You’re The Best Thing”, “Shout To The Top” (έφτασε στο Νο.1 στην Αυστραλία)  και 12 ακόμη Top 40 singles στην Βρετανία. Απ’ το 1990 και μετά ο Paul Weller ακολούθησε πορεία σαν σόλο καλλιτέχνης. Το 1995 πήγε στο No.7 στην Βρετανία με το single “The Changingman”. Είχε επίσης και τέσσερα No.1 άλμπουμ. Ο Weller έχει τιμηθεί τέσσερεις φορές με Brit Awards μεταξύ των οποίων το 2006 για την  κερδίζοντας το βραβείο για την Εξαιρετική Συνεισφορά του στην Μουσική.
  • Στις 25 Μαΐου 1962 το soundtrack της ταινίας ‘West Side Story’ πήγε στο Νο.1 στις ΗΠΑ, θέση που κράτησε για 54 (μη συνεχόμενες) εβδομάδες που είναι ρεκόρ.
  • Στις 25 Μαΐου 1968 οι Simon And Garfunkel ανέβηκαν για δεύτερη φορά στο No.1 στα αμερικάνικα άλμπουμ με το ‘Bookends’. Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται και τα “Mrs. Robinson” και “A Hazy Shade of Winter” και “America”
  • Στις 25 Μαΐου 1975 γεννήθηκε στο Newark στο new Jersey η Αμερικανίδα τραγουδίστρια τραγουδοποιός και rapper Lauryn Hill που το συγκρότημα Fugees είχαν την No.1 επιτυχία “Killing Me Softly”, ενώ σαν σόλο καλλιτέχνης το 1998 πήγε στο No.3 στην Βρετανία με το single “Doo Wop, That Thing” και το 1998 το Νο.1 άλμπουμ στις ΗΠΑ  και Νο.2 στο Ηνωμένο Βασίλειο ‘The Miseducation Of Lauryn Hill’.
  • Στις 25 Μαΐου 1974 ο Rick Wakeman έγινε το πρώτο μέλος των Yes που πήγε στο Νο.1 στο Ηνωμένο Βασίλειο με το άλμπουμ ‘Journey To The Centre Of The Earth’.
  • Στις 25 Μαΐου 1985 οι Wham!’ με το  “Everything She Wants” χτύπησαν το Νο.1 στις ΗΠΑ και έγιναν το πρώτο γκρουπ μετά τους Bee Gees που έβγαλαν τρείς Νο.1 επιτυχίες απ’ το ίδιο άλμπουμ.
  • Στις 25 Μαΐου 1985 οι Dire Straits με το άλμπουμ ‘Brothers In Arms’ πήγαν στο Νο.1 των άλμπουμ στην Βρετανία ενώ θα πήγαινε στο No.1 στις ΗΠΑ και σε 24 άλλες χώρες. Το ‘Brothers In Arms’ ήταν ένα απ’ τα πρώτα άλμπουμ που φτιάχτηκαν σε full digital recording (DDD) όταν τα περισσότερα άλμπουμ της εποχής γράφονταν με αναλογικό εξοπλισμό. Το άλμπουμ κέρδισε δύο βραβεία Grammy στα 28α Βραβεία Grammy και επίσης το βραβείο του καλύτερου βρετανικού άλμπουμ στα Brit Awards του 1987. Οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Απ’ το  άλμπουμ ξεχώρισαν οι επιτυχίες “Money for Nothing”, “Walk of Life”, ”So Far Away” και το ομώνυμο “Brothers in Arms”.