• Στις 26 Απριλίου 1966 η Dusty Springfield ανέβηκε στο No.1 των βρετανικών singles με το “You Don’t Have To Say You Love Me”, το μοναδικό της No.1 στην Βρετανία.
  • Στις 26 Απριλίου 1976 το άλμπουμ ‘Wings At The Speed Of Sound’ πήγε στο No.1 των αμερικανικών άλμπουμ. Αυτό ήταν το πέμπτο No.1 του Paul McCartney στην Αμερική και έμεινε στο No.1 για συνολικά επτά εβδομάδες. Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται οι επιτυχίες “Let ‘Em In” και “Silly Love Songs”.
  • Στις 26 Απριλίου 1980 οι Blondie πήγαν στο No.1 του βρετανικού singles chart με το “Call Me”. Αυτό ήταν το τέταρτο No.1 single του γκρουπ στην Βρετανία, και ακούγεται στην ταινία ‘American Gigolo’ στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Richard Gere.
  • Στις 26 Απριλίου 2001 οι Destiny’s Child ανέβηκαν στο No.1 του βρετανικού singles chart με το “Survivor”.
  • Στις 26 Απριλίου 1938 γεννήθηκε στο Corning της Νέας Υόρκης ο Αμερικανός κιθαρίστας Duane Eddy, που στα τέλη των 1950s και στις αρχές των 1960s, είχε επιτυχίες όπως τα “Rebel Rouser”, “Peter Gunn” και “Because They’re Young”.
  • Στις 26 Απριλίου 1938 γεννήθηκε στο Lancaster της South Carolina ο Αμερικανός τραγουδιστής του doo-wop Maurice Williams, που με το συγκρότημά του τους Zodiacs είχε την Νο.1 επιτυχία το 1960 με το single “Stay”. To τραγούδι αργότερα έγινε επιτυχία απ’ τους Hollies και απ’ τον Jackson Browne.
  • 26 Apr 1940 γεννήθηκε στο Urtijëi στην Βόρεια Ιταλία ο Ιταλός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, DJ και παραγωγός Giorgio Moroder, Μεγαλύτερη προσωπική του επιτυχία  ήταν στις ΗΠΑ το Νο.33 single “Chase” απ’ την ταινία ‘Midnight Express’ το 1979. Σαν παραγωγός όμως έκανε την παραγωγή όλων των διεθνών επιτυχιών της Donna Summer συμπεριλαμβανομένης της επιτυχίας “Love To Love You Baby” και δημιούργησε σειρά επιτυχιών για καλλιτέχνες όπως οι David Bowie, Kylie Minogue, Irene Cara και Janet Jackson.