• Στις 22 Απριλίου 1965 οι Beatles πήγαν στο No.1 του singles chart στην Βρετανία με το “Ticket To Ride”. Αυτό ήταν το έβδομο No.1 των Beatles στην Βρετανία.
  • Στις 22 Απριλίου 1972 οι Deep Purple είχαν το δεύτερο No.1 άλμπουμ στην Βρετανία με το ‘Machine Head’. Στο άλμπουμ υπάρχουν οι επιτυχίες  “Smoke on the Water” και  “Highway Star”. To ‘Machine Head’ είναι το πιο επιτυχημένο άλμπουμ των Deep Purple.
  • Στις 22 Απριλίου 1989 η Madonna πήγε για τρεις εβδομάδες στο No.1 στο αμερικάνικο singles chart με το “Like A Prayer”, που ήταν το έβδομο No.1 της Madonna στην Αμερική. Το τραγούδι πήγε στο No.1 και στην Βρετανία.
  • Στις 22 Απριλίου 2007 το δίδυμο Beyonce & Shakira πήγε στο No.1 στο βρετανικό singles chart με το “Beautiful Liar”.
  • Στις 22 Απριλίου 1922 γεννήθηκε στο Nogales, της Arizona στις ΗΠΑ ο περίφημος δημιουργός της Jazz, μπασίστας πιανίστας και συνθέτης Charles Mingus. H τελευταία του δουλειά ήταν η συνεργασία του με την Joni Mitchell. O Mingus πέθανε στις 5 Ιανουαρίου 1979 σε ηλικία 56 ετών.
  • Στις 22 Απριλίου 1936 γεννήθηκε στο Billstown του Arkansas ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και κιθαρίστας Glen Campbell. Είχε τις επιτυχίες “By the Time I Get to Phoenix”, “Wichita Lineman” και “Rhinestone Cowboy”. Πριν γίνει επιτυχημένος σαν τραγουδιστής δούλεψε σαν session κιθαρίστας στα 1960s με τους Bobby Darin, Ricky Nelson, The Monkees, Elvis Presley και Frank Sinatra μεταξύ άλλων. Ο Campbell πέθανε στις 8 Αυγούστου 2017 στο Nashville του Tennessee σε ηλικία 81 ετών.
  • Στις 22 Απριλίου 1950 γεννήθηκε στο Beckenham στο Kent της Αγγλίας, ο εξαιρετικός κιθαρίστας, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Peter Frampton ο οποίος ως μέλος των Herd, το 1968 No.5 single στην Βρετανία με το “I Don’t Want Our Loving To Die”, με τους Humble Pie, το 1969 το No.4 single στην Βρετανία “Natural Born Bugie”. Σαν σόλο καλλιτέχνης με το Live άλμπουμ ‘Frampton Comes Alive!’ πήγε στο No.1 του αμερικάνικου άλμπουμ chart το 1976, ενώ είχε τα Top 10 στις ΗΠΑ το 1976 “Show Me the Way” , “Do You Feel Like We Do” και το 1977 το “I’m in You”. Ο Frampton συνεργάστηκε με τους David Bowie, George Harrison και Nilsson μεταξύ άλλων. Ο Frampton εξακολουθεί μέχρι σήμερα να συναρπάζει με την κιθάρα του.
  • Στις 22 Απριλίου 1951 γεννήθηκε στο Sheffield της Αγγλίας, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Paul Carrack. Υπήρξε μέλος των Ace στην συνέχεια των Squeeze και τέλος των Mike and The Mechanics οι οποίοι είχαν το No.1 στις ΗΠΑ και το No.2 στην Βρετανία με το “The Living Years”. O Carrack συνεργάστηκε με τον Elton John, τους Pretenders, τους B.B. King και τους Smiths. Σήμερα εργάζεται σαν σόλο καλλιτέχνης.