Η νέα ταινία του James Bond του μυστικού πράκτορα 007 με τον τίτλο ‘No Time To Die’, η πέμπτη με τον Daniel Craig στον πρωταγωνιστικό ρόλο και σε σκηνοθεσία του αμερικανού Cary Joji Fukunaga  είναι απόλυτα έτοιμη και επρόκειτο να προβληθεί τον Απρίλιο του 2020 . Όμως τα φερε ο καιρός και η τύχη να μην γίνεται να προβληθεί έτσι πηρε αναβολή για τον Απρίλιο του 2021 και επειδή ακόμη δεν έχουμε ξεμπλέξει με την πανδημία πήρε νέα ημερομηνία για τον Οκτώβριο 2021. Θα δούμε.

Περιμένοντας το ‘No Time To Die’, φτιάξαμε ένα playlist με όλα τα τραγούδια και τα βασικά μουσικά θέματα απ’ όλες τις ταινίες Bond μέχρι σήμερα. Απ’ το πρώτο Dr. No μέχρι το τελευταίο No Time To Die που κέρδισε το βραβείο Grammy για το καλύτερο τραγούδι που γράφτηκε για Visual Media.

Ακούστε τα και θυμηθείτε τις φοβερές και τρομερές περιπέτειες του ανίκητου πράκτορα που τον ρόλο του έπαιξαν κατά σειρά οι Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan και Daniel Craig. Ακούστε τις μουσικές που πάντα έπαιζαν τον δικό τους ρόλο στην επιτυχία της ταινίας και ξαναφέρτε στο μυαλό σας τις κυρίες που πλαισίωναν τον Bond, άλλες φορές για να τον βοηθήσουν κι άλλες για να τον εξοντώσουν.

Καλή ακρόαση