• Στις 31 Μαρτίου 1960 ο Lonnie Donegan ανέβηκε στο No.1 των Βρετανικών singles με το “My Old Man’s A Dustman”. Αυτό είναι το τρίτο No.1. του Donegan που έγινε ο πρώτος Βρετανός καλλιτέχνης που πήγε κατευθείαν στο No.1 του chart, κάτι που μόνο ο Elvis Presley είχε καταφέρει. Η ηχογράφηση του τραγουδιού έγινε ζωντανά στο Bristol Hippodrome.
  • Στις 31 Μαρτίου 1976 οι Brotherhood Of Man πήγαν στο No.1 του βρετανικού singles chart με το τραγούδι “Save Your Kisses For Me” με το οποίο κέρδισαν το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 1976. Αυτό είναι το πρώτο απ’ τα τρία No.1 του γκρουπ στην Βρετανία.
  • Στις 31 Μαρτίου 1984 ο Kenny Loggins πήγε για τρεις εβδομάδες στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το “Footloose”, που ήταν το μουσικό θέμα της ομώνυμης ταινίας.
  • Στις 31 Μαρτίου 1990 το γερμανο- ιταλικό γκρουπ Snap! Είχε το πρώτο του No.1 single στην Βρετανία με το “The Power”. To κομμάτι χρησιμοποιείται σε πολλά soundtrack μεταξύ των οποίων το ‘Coyote Ugly’, ‘Power Rangers’, ‘Bruce Almighty’ και ‘The Fisher King’.
  • Στις 31 Μαρτίου 2013  οι τηλεοπτικοί παρουσιαστές Ant and Dec είχαν το πρώτο τους No.1 single στην Βρετανία με την επιτυχία του 1994 “Let’s Get Ready to Rhumble”.
  • Στις 31 Μαρτίου 1937 γεννήθηκε στο Los Angeles ο Αμερικανός μουσικός της jazz, Herb Alpert. Ο Alpert είχε το 1968 το No.1 single στην Αμερική “This Guy’s In Love With You” που ήταν δημιουργία των Burt Bacharach και Hal David. Ο Alpert δημιούργησε την εταιρεία A&M Records μαζί με τον Jerry Moss. Το 1987 ο Alpert και ο  Moss πούλησαν την A&M στην PolyGram Records για ένα ποσό γύρω στα 500 εκατομμύρια δολάρια.
  • Στις 31 Μαρτίου 1955 γεννήθηκε στην Γλασκώβη ο Angus Young, Αυστραλός κιθαρίστας και ιδρυτής των AC/DC, γνωστός για τις εμφανίσεις του με μαθητική στολή επί σκηνής. Οι AC/DC είχαν το No.1 άλμπουμ στην Βρετανία ‘Back In Black’. Και είναι ένα απ’ τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα στην ιστορία με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια άλμπουμ.