• Στις 29 Μαρτίου 1975 οι Labelle ανέβηκε στην πρώτη θέση του αμερικάνικου singles chart με το “Lady Marmalade”, αυτό ήταν και το μοναδικό No.1. του γκρουπ.
  • Στις 29 Μαρτίου 1981 ο Shakin’ Stevens πήγε στο No.1 του βρετανικού singles chart με την διασκευή της επιτυχίας της Rosemary Clooney “This Ole House”. Αυτό ήταν το πρώτο απ’ τα τέσσερα No.1 του Ουαλού τραγουδιστή στην Βρετανία.
  • Στις 29 Μαρτίου 1986 ο Αυστριακός τραγουδιστής Falco πήγε για τρείς εβδομάδες στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το “Rock Me Amadeus”, πού έφτασε στο No.1 και στην Βρετανία. Ο Falco έγινε ο πρώτος γερμανόφωνος καλλιτέχνης που κατάφερε να φτάσει στο No.1 στο αμερικάνικο chart.
  • Στις 29 Μαρτίου 1943 γεννήθηκε στην Αγριά της Μαγνησίας στην Ελλάδα ο Έλληνας συνθέτης ηλεκτρονικής, progressive, ambient, jazz, και ορχηστρικής μουσικής Ευάγγελος Παπαθανασίου που είναι γνωστός στο παγκόσμιο κοινό ως Vangelis. To 1981 κέρδισε το βραβείο Oscar για την μουσική της ταινίας Chariots Of Fire. Έχει γράψει επίσης την μουσική για τις ταινίες Blade Runner του 1982, Missing επίσης του 1982, Antarctica του 1983, 1492: Conquest of Paradise του 1992 και Alexander του 2004. Η καριέρα του άρχισε στα 1960’ς με συγκροτήματα όπως οι Forminx και στην συνέχεια οι Aphrodite’s Child ενώ συνεργάστηκε με τον τραγουδιστή των Yes, Jon Anderson δημιούργησαν το ντουέτο Jon & Vangelis και κυκλοφόρησαν αρκετά άλμπουμ μαζί με πιο επιτυχημένο το κομμάτι “The Friends of Mr. Cairo”. O Vangelis με πάνω από 50 χρόνια καριέρας θεωρείται σαν ένας απ’ του σημαντικότερους καλλιτέχνης στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής.
  • Στις 29 Μαρτίου 1949 γεννήθηκε στο Cheltenham της Pennsylvania ο Michael Brecker, Αμερικανός σαξοφωνίστας και συνθέτης. Έχει βραβευθεί με 15 βραβεία Grammy τόσο σαν συνθέτης, όσο και σαν ερμηνευτής. Το Berklee College of Music του απένειμε το 2004 τιμητικό ντοκτορά και εισήχθη στο Down Beat Jazz Hall of Fame το 2007. Στην διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε με Steely Dan, James Taylor, Paul Simon, Lou Reed, Donald Fagen, Dire Straits, Joni Mitchell, Eric Clapton, Billy Joel, John Lennon, Aerosmith, Dan Fogelberg, Frank Sinatra, Frank Zappa, Bruce Springsteen, Roger Daltrey και τους Parliament-Funkadelic. Πέθανε στις 13 Ιανουαρίου 2007.