• Στις 27 Μαρτίου 1965 οι Supremes πήγαν για τέταρτη φορά στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το “Stop! In The Name Of Love”. To τραγούδι υπάρχει στο έκτο τους άλμπουμ με τον τίτλο ‘More Hits by The Supremes’. Το τραγούδι είναι μέσα στην λίστα με τα ‘500 τραγούδια που διαμόρφωσαν το Rock and Roll’ του Rock and Roll Hall of Fame.
  • Στις 27 Μαρτίου 1970 γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη η Αμερικανίδα τραγουδίστρια τραγουδοποιός, ηθοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας Mariah Carey. Η Carey ήταν η πρώτη και μοναδική καλλιτέχνης που και τα πέντε πρώτα της singles έφτασαν στο No.1 του Billboard Hot 100 chart. Είναι η 3η γυναίκα καλλιτέχνης σε πωλήσεις με περισσότερα από 200 εκατομμύρια δίσκους, έχει κερδίσει πέντε βραβεία Grammy, δεκαεννέα World Music Awards, δέκα American Music Awards και δεκαπέντε Billboard Music Awards, έχει εισαχθεί στο Songwriters Hall of Fame, ενώ έχει το παρατσούκλι “Songbird Supreme”.
  • Στις 27 Μαρτίου 1975 γεννήθηκε στο Los Angeles η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός του R&B Fergie. Υπήρξε μέλος των Kids Incorporated, Wild Orchid, και τραγουδίστρια των The Black Eyed Peas. Το 2003 είχε το No.1 single σε ΗΠΑ και Βρετανία “Where Is The Love”, το 2006 είχε το No.1 single στις ΗΠΑ “London Bridge” και το 2007 το παγκόσμιο No.1 single “Big Girls Don’t Cry”.