• Στις 17 Μαρτίου 1966 οι Walker Brothers είχαν το δεύτερό τους No.1 στην Βρετανία με το single “The Sun Ain’t Gonna Shine Anymore”, που το είχε ηχογραφήσει πρώτος ο Frankie Valli το 1965.
  • Στις 17 Μαρτίου 1979 η Gloria Gaynor ανέβηκε για τέσσερις εβδομάδες στο No.1 του βρετανικού singles chart με το “I Will Survive” που μια εβδομάδα νωρίτερα είχε κατακτήσει και το αμερικάνικο No.1.
  • Στις 17 Μαρτίου 1979 οι Bee Gees ανέβηκαν στο No.1 του βρετανικού άλμπουμ chart με το 15ο  στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο ‘Spirits Having Flown’.  Τα τρία πρώτα τραγούδια του άλμπουμ κυκλοφόρησαν και σαν singles και τα τρία πήγαν στο No.1 στις ΗΠΑ. Έτσι οι Bee Gees έφτασαν τα 6 συνεχόμενα No.1 και ισοφάρισαν τους Beatles.
  • Στις 17 Μαρτίου 1984 οι Van Halen με το single ‘Jump’ στο No.1 στις ΗΠΑ. Το τραγούδι περιέχεται στο πολύ πετυχημένο άλμπουμ των Van Hale ‘1984’ και οι στίχοι ήταν του τραγουδιστή του γκρουπ David Lee Roth.
  • Στις 17 Μαρτίου 1919 γεννήθηκε στο Montgomery της Alabama ο Αμερικανός πιανίστας της jazz και τραγουδιστής Nat King Cole, που είχε τα No.1 singles στις ΗΠΑ “(I Love You) For Sentimental Reasons”, “Nature Boy”, “Mona Lisa”, “Smile” και “Too Young” ενώ στην Βρετανία έφτασε στο No.2, το 1957 με το single “When I Fall In Love”.  Περισσότερα από εκατό τραγούδια του έγιναν επιτυχίες , ενώ ήταν ο πρώτος μαύρος παρουσιαστής στην αμερικανική τηλεόραση. Ο Nat King Cole πέθανε στις 15 Φεβρουαρίου 1965 στην  Santa Monica της California.
  • Στις 17 Μαρτίου 1941 γεννήθηκε στο San Francisco o Αμερικανός κιθαρίστας, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Paul Kantner. Ήταν συνιδρυτής των Jefferson Airplane και μετέπειτα των Jefferson Starship. Με τους Jefferson Airplane είχε τα Top 10 άλμπουμ ‘Surrealistic Pillow’ και ‘Crown of Creation’ και τα Top 10 singles “Somebody To Love” και “White Rabbit” ενώ με τους Jefferson Starship είχε το No.1 άλμπουμ ‘Red Octopus’ και το No.3 single “Miracles”. O Kantner πέθανε στο San Francisco σε ηλικία 74 ετών στις 28 Ιανουαρίου 2016.
  • Στις 17 Μαρτίου 1944 γεννήθηκε στο Greenwich Village της Νέας Υόρκης ο Αμερικανός  τραγουδιστής, τραγουδοποιός, κιθαρίστας και  φυσαρμονικίστας, John Sebastian που έγινε γνωστός σαν ο ιδρυτής του συγκροτήματος The Lovin’ Spoonful. Το 1966 έφτασαν στο No.2 της Βρετανίας με το single “Daydream” και το 1966 στο No.1 της Αμερικής με το single “Summer in The City”. To 1976 o Sebastian σαν σόλο έφτασε στο No.1 στις ΗΠΑ με το single “Welcome Back”. Tον Αύγουστο του 1969, ο Sebastian έκανε μια αλησμόνητη εμφάνιση στο φεστιβάλ του Woodstock. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν στην λίστα των καλλιτεχνών που θα μετείχαν στο φεστιβάλ  και είχε πάει σαν θεατής, αλλά μετά διακοπή λόγω έντονης βροχόπτωσης οι διοργανωτές ήθελαν έναν ακουστικό κιθαρίστα και τραγουδιστή και έτσι του ζήτησαν να εμφανιστεί.
  • Στις 17 Μαρτίου 1990 γεννήθηκε στο Bray, 20 χιλιόμετρα νότια του Δουβλίνου στην Ιρλανδία, ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και κιθαρίστας Andrew John Hozier-Byrne που είναι γνωστός ως Hozier. To ομώνυμο άλμπουμ του 2014 πήγε στο No.1 σε εννέα Ευρωπαϊκές χώρες ενώ το single “Take Me To Church” έγινε μεγάλη επιτυχία σε δέκα ευρωπαϊκά κράτη.