Στις 11 Μαρτίου 1965 ο Tom Jones ανέβηκε στο No.1 των βρετανικών singles με το “It’s Not Unusual”. Ήταν η πρώτη απ’ τις 16 Top 40 επιτυχίες του Ουαλού τραγουδιστή στα 60s. Το τραγούδι ήταν δημιουργία των Les Reed και Gordon Mills, και είχε προσφερθεί  αρχικά στην Sandie Shaw. Ο Tom Jones ηχογράφησε ένα demo για να το ακούσει η Shaw και αυτή όταν το άκουσε, εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ επ’ την ερμηνεία του Jones ώστε αρνήθηκε το τραγούδι και πρότεινε να το κυκλοφορήσει ο Tom Jones, πράγμα που έγινε.

Στις 11 Μαρτίου 1972 ο Neil Young πήγε στο No.1 του αμερικάνικου και βρετανικού άλμπουμ chart με το τέταρτο στούντιο άλμπουμ με τον τίτλο ‘Harvest.’ Στο άλμπουμ υπάρχει και το No.1 single στις ΗΠΑ “Heart Of Gold”.

Στις 11 Μαρτίου 1972 o Harry Nilsson ανέβηκε στο No.1 του βρετανικού singles chart με την δική του εκτέλεση του τραγουδιού των Peter Ham και Tom Evans “Without You”. To τραγούδι που η πρώτη του εκτέλεση είναι απ’ τους Badfinger to 1970 πήγε πάλι στο No.1 με την Mariah Carey το 1994.

Στις 11 Μαρτίου 1978 το πρώτο single της Kate Bush, το “Wuthering Heights” ένα τραγούδι εμπνευσμένο απ’ την νουβέλα της Emily Bronte πήγε στο No.1 του βρετανικού singles chart για τέσσερεις εβδομάδες.

Στις 11 Μαρτίου 1989 ο Αυστραλός ηθοποιός που έγινε τραγουδιστής Jason Donovan ανέβηκε στο No.1 της Βρετανίας με το single “Too Many Broken Hearts” που γράφτηκε απ’ τους Stock, Aitken και Waterman.

Στις 11 Μαρτίου 1945 γεννήθηκε στο Detroit o Αμερικανός κιθαρίστας, Harvey Mandel που έπαιξε με τους Charlie Musselwhite, Canned Heat, Rolling Stones και John Mayall, ενώ έκανε και σόλο καριέρα.

Στις 11 Μαρτίου 1948 γεννήθηκε στην Χάγη στην Ολλανδία ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των Golden Earring George Kooymans. Οι Golden Earring έγιναν παγκόσμια γνωστοί με την διαθνή επιτυχία τους “Radar Love” το 1973.

Στις 11 Μαρτίου 1950 γεννήθηκε στο Manhattan της Νέας Υόρκης, ο τραγουδιστής της Jazz Bobby McFerrin. O Αμερικανός καλλιτέχνης το 1988 έφτασε στο No.1 του αμερικάνικου singles chart και στην Βρετανία στο No.2 με το single “Don’t Worry Be Happy”. To κομμάτι κέρδισε το βραβείο Grammy ως ‘Song of the Year’ και ‘Record of the Year’ το 1989.

Στις 11 Μαρτίου 1955 γεννήθηκε στο Ανατολικό Βερολίνο της τότε Ανατολικής Γερμανίας η Γερμανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Nina Hagen. Έφτιαξε την Nina Hagen Band και έγινε γνωστή κατά την διάρκεια της εποχής της punk και του new wave, στα τέλη των 1970s και στις αρχές των 1980s.