• Στις 3 Μαρτίου 1979 οι Bee Gees είχαν το τέταρτο No.1 single στην Βρετανία με το “Tragedy”. Την ίδια ημέρα το άλμπουμ των Bee Gees ‘Spirits Having Flown’ ανέβηκε στο No.1 του άλμπουμ chart των ΗΠΑ.
  • Στις 3 Μαρτίου 1984 η Nena πήγε για τρεις εβδομάδες στο No.1 του βρετανικού singles chart με το “99 Red Balloons”. H αρχική έκδοση του τραγουδιού ήταν στα γερμανικά με τον τίτλο “99 Luftballons”, ξαναηχογραφήθηκε στα αγγλικά ως “99 Red Balloons”. Στην Αμερική έφτασε μέχρι το No.2 του chart.
  • Στις 3 Μαρτίου 1990 οι Beats International με την Lindy Layton πήγαν στο No.1 της Βρετανίας με το single “Dub Be Good T o Me”.
  • Στις 3 Μαρτίου 2002 o νικητής του τηλεοπτικού Pop Idol Will Young, είχε το πρώτο του No.1 single στην Βρετανία με το “Anything Is Possible”. O Young έκανε ρεκόρ πωλήσεων για πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη με πάνω από 1 εκατομμύριο πωλήσεις σε μια εβδομάδα, ενώ έγινε και το single με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2002.
  • Στις 3 Μαρτίου 1932 γεννήθηκε στο Bobo του Mississippi ο τραγουδιστής  και τραγουδοποιός των blues Junior Parker. Συνεργάστηκε μεταξύ άλλων και με τους B.B. King και Howlin’ Wolf, ενώ έγραψε και το περίφημο “Mystery Train” το οποίο ερμήνευσε και ο Elvis Presley.
  • Στις 3 Μαρτίου 1947 γεννήθηκε στο Seattle η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και παραγωγός  Jennifer Warnes. Το 1982 είχε το No.1 single στις ΗΠΑ με το “Up Where we Belong”, ντουέτο με τον Joe Cocker. Η Jennifer Warnes κέρδισε δύο βραβεία Grammy το ένα με το “Up Where We Belong” και το άλλο ντουέτο με τον Bill Medley  στο “(I’ve Had) The Time of My Life” με το οποίο επίσης έφτασε στο No.1 στα charts των ΗΠΑ, Αυστραλίας και Καναδά. Η Jennifer Warnes ανέπτυξε φιλία με τον Leonard Cohen και ερμήνευσε τραγούδια του.
  • Στις 3 Μαρτίου 1948 γεννήθηκε στο Barnstaple στο Devon της Αγγλίας ο κιθαρίστας Snowy White, o οποίος συνεργάστηκε με τους Thin Lizzy στους οποίους υπήρξε μέλος μεταξύ 1980-1982, επίσης με τους Pink Floyd και Roger Waters. Μεγαλύτερη επιτυχία του το single “Bird of Paradise” που μπήκε στο Top 10 της Βρετανίας.
  • Στις 3 Μαρτίου 1977 γεννήθηκε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Ronan Keating, ο οποίος ως μέλος των Boyzone είχε το 1996 το No.1 single στην Βρετανία  “Words” καθώς και 4 No.1 άλμπουμ. Σαν σόλο ο Keating είχε το 1999 το No.1 single “When You Say Nothing At All”, το οποίο ακούγεται στην ταινία Notting Hill και το 2000 το No.1 άλμπουμ στην Βρετανία με τίτλο ‘Ronan’.
  • Στις 3 Μαρτίου 1997 γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας, η Αμερικανοκουβανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός  Camila Cabello, το πρώτο άλμπουμ της οποίας με τίτλο  ‘Camila’ πήγε κατ’ ευθείαν στο No.1 on στο Billboard chart. Το single “Havana” ανέβηκε στο No.1 των charts σε ΗΠΑ, Βρετανία και σε πολλές άλλες χώρες.