• Στις 1 Μαρτίου 1975 οι Eagles ανέβηκαν στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το “The Best Of My Love”. Αυτό ήταν το πρώτο απ’ τα συνολικά πέντε No.1 του γκρουπ στις ΗΠΑ. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του 1974 ‘On the Border’.
  • Στις 1 Μαρτίου 1980 οι Blondie πήγαν στο No.1 του βρετανικού singles chart με το “Atomic”, το τρίτο No.1 του συγκροτήματος στην Βρετανία.
  • Στις 1 Μαρτίου 1986 οι Mr Mister πήγαν για δύο εβδομάδες στο No.1 των αμερικάνικων singles με το “Kyrie”, το δεύτερο No.1 των Mr Mister στις ΗΠΑ.
  • Στις 1 Μαρτίου 2009 η Kelly Clarkson πήγε στο No.1 του βρετανικού singles chart με το “My Life Would Suck Without You”.
  • Στις 1 Μαρτίου 1904 γεννήθηκε στην Clarinda της Iowa των ΗΠΑ ο Αμερικανός μουσικός, συνθέτης, ενορχηστρωτής και διευθυντής ορχήστρας Glenn Miller. Ήταν ο καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις απ’ το 1939 έως το 1943 στις ΗΠΑ. Σε μόλις τέσσερα χρόνια ο Glen Miller είχε 23 No.1, μεταξύ των οποίων τα “In the Mood”, “Moonlight Serenade”, “Pennsylvania 6-5000”, και “Chattanooga Choo Choo”. Στις 15 Δεκεμβρίου 1944, ο Miller ταξίδευε προς την Γαλλία με σκοπό να δώσει παραστάσεις για τα στρατεύματα κατά την διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου, το αεροπλάνο του έπεσε σε κακοκαιρία  και εξαφανίστηκε πάνω απ’ την Μάγχη.
  • Στις 1 Μαρτίου 1927 γεννήθηκε στο Harlem της Νέας Υόρκης ο Αμερικανός τραγουδιστής Harry Belafonte. Μεγαλύτερη επιτυχία ήταν το 1957 το No.2 στην Βρετανία και No.5 στις ΗΠΑ single “Banana Boat (Day-O)”. To 1956 είχε δύο No.1 άλμπουμ το ‘Belafonte’ και το ‘Calypso’ και συνολικά πάνω από 15 Top 40 άλμπουμ στις ΗΠΑ.
  • Στις 1 Μαρτίου 1944 στο  Betchworth του Surrey στην Αγγλία ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Mike D’Abo. Ήταν ο τραγουδιστής των Manfred Mann απ’ το 1966 μέχρι την διάλυσή τους το 1969. Με τους Manfred Mann ο D’Abo είχε έξι Top.20 επιτυχίες μεταξύ των οποίων τα “Semi-Detached Suburban Mr. James”, “Ha! Ha! Said The Clown” και το No.1 στην Βρετανία “Mighty Quinn”. Σαν τραγουδοποιός έγραψε τα “Handbags and Gladrags” που τραγούδησε ο Rod Stewart και αργότερα οι Stereophonics και το “Build Me Up Buttercup” που έγινε μεγάλη επιτυχία για τους Foundations το 1968.
  • Στις 1 Μαρτίου 1944 γεννήθηκε στο East Acton του Λονδίνου ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός, ηθοποιός και παραγωγός ταινιών, Roger Daltrey. Ο Daltrey ήταν τραγουδιστής και συνιδρυτής των Who με τους οποίους είχε τις επιτυχίες “My Generation”, “Pinball Wizard”, “Won’t Get Fooled Again”, “Baba O’Riley”, “You Better You Bet” και άλλα. Απ’ το 1973, άρχισε παράλληλα και solo καριέρα με τα “Giving It All Away”, “Walking the Dog”, “Written on the Wind”, “Free Me”, “Without Your Love” και “Under a Raging Moon”να ξεχωρίζουν. Με τους Who που θεωρούνται σαν ένα απ’ τα επιδραστικότερα συγκροτήματα, ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια δίσκους σε πωλήσεις. Ο Daltrey και τα υπόλοιπα μέλη των Who τιμήθηκαν το 1988 με το Lifetime achievement award απ’ την British Phonographic Industry. Το 1990 εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame, ενώ το 2005 εισήχθη και στο Music Hall of Fame στην Βρετανία. Ο Daltrey μαζί με τον Townsend τιμήθηκαν απ’ το Kennedy Center και το 2016 έλαβαν το The George and Ira Gershwin Award for Lifetime Musical Achievement στο UCLA. Θεωρείται σαν ένας απ’ τους μεγαλύτερους τραγουδιστές στην ιστορία της rock.
  • Στις 1 Μαρτίου 1958 γεννήθηκε στο Ipswich στην Αγγλία ο τραγουδιστής τραγουδοποιός και παραγωγός Nik Kershaw. Μεγαλύτερες επιτυχίες του ήταν το 1984 το No.2 single στην Βρετανία “I Won’t Let The Sun Go Down On Me” και επίσης τα “Wouldn”t It Be Good”, “Human Racing”, “The Riddle” και “Don Quixote”. Ο Kershaw εμφανίστηκε και στο Live Aid του 1985 και σαν τραγουδοποιός έγραψε επιτυχίες για άλλους καλλιτέχνες όπως No.1 single “The One and Only” του 1991 για τον Chesney Hawkes.
  • Στις 1 Μαρτίου 1994 γεννήθηκε στο London του Ontario στον Καναδά ο Justin Bieber. Με πωλήσεις πάνω από 150 εκατομμύρια δίσκους είναι ένας απ’ τους πιο επιτυχημένους εμπορικά καλλιτέχνες. Έχει τιμηθεί με διάφορα βραβεία μεταξύ των οποίων ένα βραβείο Grammy, 18 American Music Awards, 20 Billboard Music Awards, δύο Brit Awards, ένα Latin Grammy Award, 21 MTV Europe Music Awards, και τέσσερα MTV Video Music Awards. Το 2016, ο Bieber έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που ξεπέρασε τα 10 δισεκατομμύρια θεάσεις  video στην Vevo. Το 2009 το πρώτο του single “One Time” έγινε Top 30 επιτυχία σε πάνω από 10 χώρες.