Στις 27 Φεβρουαρίου 1964 η Cilla Black ανέβηκε στο No.1 των βρετανικών singles με το “Anyone Who Had A Heart” που το έγραψαν οι Bacharach και David και ήταν το πρώτο No.1 της Black στην Βρετανία.

Στις 27 Φεβρουαρίου 1971 και πέντε μήνες μετά τον θάνατό της η Janis Joplin ανέβηκε στο No.1 του αμερικάνικου άλμπουμ chart για εννέα εβδομάδες, με το δεύτερο σόλο στούντιο άλμπουμ της το ‘Pearl’. To άλμπουμ περιλαμβάνει την τεράστια επιτυχία της Joplin “Me and Bobby McGee” και επίσης τα “Move Over”, “Cry Baby” και “Mercedes Benz”

Στις 27 Φεβρουαρίου 1988 o George Michael έχει το έκτο του No.1 στα αμερικάνικα singles με το “Father Figure”.

Στις 27 Φεβρουαρίου 1999 η Britney Spears πήγε για δύο εβδομάδες στο No.1 του Βρετανικού singles chart με το “…Baby One More Time”. Ήταν το μεγαλύτερο hit της χρονιάς στην Βρετανία και επίσης Νο.1 στις ΗΠΑ.

Στις 27 Φεβρουαρίου 1951 γεννήθηκε στο προάστιο του Λονδίνου Deptford ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Steve Harley γνωστός σαν τραγουδιστής των Cockney Rebel που είχαν το No.1 single “Make Me Smile” και τις επιτυχίες “Mr Soft” και “Judy Teen”. To πρώτο τραγούδι του Harley ήταν το “Sebastian” που δεν είχε επιτυχία στην Βρετανία, αλλά πήγε στο No.1 στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.

Στις 27 Φεβρουαρίου 1954 γεννήθηκε στην Oklahoma o Αμερικανός κιθαρίστας, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Neal Schon που έγινε γνωστός ως μέλος των Journey ενώ υπήρξε και μέλος των Santana πριν απ’ τους Journey. O Schon έγινε μέλος της Oklahoma Music Hall of Fame το 2013 ενώ το 2017 μπήκε και στο Rock and Roll Hall of Fame. Μεγαλύτερη επιτυχία με τους Journey το No.2 single στις ΗΠΑ “Open Arms”.

Στις 27 Φεβρουαρίου 1957 γεννήθηκε στο Λονδίνο ο κιθαρίστας των Iron Maiden, Adrian Smith, που το 1982 πήγαν στο No.1 του βρετανικού άλμπουμ chart με το ‘The Number Of The Beast’. Ο Smith συμμετείχε στην δημιουργία των τραγουδιών  “Gangland” και “The Prisoner”, που έγραψε μαζί με τον τραγουδιστή Bruce Dickinson. Τελευταία του δουλειά το άλμπουμ ‘Smith/Kotzen’ σε συνεργασία με τον επίσης κιθαρίστα Richie Kotzen που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Στις 27 Φεβρουαρίου 1960 γεννήθηκε στο Birmingham της Alabama στις ΗΠΑ, ο Johnny Roy Van Zant, Αμερικανός μουσικός και ο τωρινός τραγουδιστής των Lynyrd Skynyrd. Είναι ο νεότερος αδελφός του αδικοχαμένου συνιδρυτή και πρώτου τραγουδιστής των Lynyrd Skynyrd, Ronnie Van Zant και του ιδρυτή των 38 Special Donnie Van Zant. Τα δύο τελευταία άλμπουμ των Lynyrd Skynyrd με τον Johnny Van Zant ήταν τα ‘God & Guns’ και ‘Last of a Dyin’ Breed’.

Στις 27 Φεβρουαρίου 1981 γεννήθηκε στο Los Angeles ο Αμερικανός τραγουδιστής Josh Groban. Το 2004 είχε το No.1 άλμπουμ  στις ΗΠΑ ‘Closer’, ενώ ο Groban ήταν ο καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ το 2007.