• Στις 24 Φεβρουαρίου 1973 η Roberta Flack είχε το δεύτερο No.1 single με το “Killing Me Softly With His Song”, που έμεινε στην πρώτη θέση για πέντε εβδομάδες. Το τραγούδι είναι διασκευή του τραγουδιού που πρωτοτραγούδησε  η Lori Lieberman που είχε γράψει και τους στίχους, αλλά επιτυχία έγινε με την Roberta Flack.
  • Στις 24 Φεβρουαρίου 1942 γεννήθηκε στο Portsmouth o Άγγλος τραγουδιστής, ηθοποιός και μέλος του Βρετανικού συγκροτήματος Manfred Mann που το 1964 με το single “Do Wah Diddy Diddy” έφτασαν στο Νο.1 τόσο της Βρετανίας όσο και των ΗΠΑ. Ο Jones ήταν επίσης μέλος των Blues Band. Πρωταγωνίστησε στην ταινία ‘Privilege’ μαζί με το μοντέλο Jean Shrimpton. Ο Jones υποδυόταν έναν τραγουδιστή της pop και τραγούδησε τα τραγούδια “I’ve Been a Bad, Bad Boy” και “Set Me Free”. Η ταινία θεωρείται cult, παρά το γεγονός ότι δεν είχε την επιτυχία που περίμεναν.
  • Στις 24 Φεβρουαρίου 1944 γεννήθηκε στο Perivale στο Middlesex της Αγγλία ο πιανίστας και οργανίστας Nicky Hopkins, που συνεργάστηκε με τους Rolling Stones, Jeff Beck, Beatles, John Lennon, Cat Stevens, Donovan, Kinks, Carly Simon, Who και Small Faces μεταξύ άλλων. Μαζί με τους Ry Cooder, Mick Jagger, Bill Wyman και Charlie Watts, ο Hopkins κυκλοφόρησε το 1972 το album ‘Jamming with Edward!’. O Nicky Hopkins πέθανε στις 6 Σεπτεμβρίου 1994 στο Nashville του Tennessee, σε ηλικία 50 ετών.