Στις 17 Φεβρουαρίου 1966 η Nancy Sinatra πήγε στο No.1 των βρετανικών singles με το “These Boots Are Made For Walking”. H Nancy που ήταν η μεγαλύτερη κόρη του Frank Sinatra ‘εκανε το No.1 με το “Boots”, τραγούδι γραμμένο απ’ τον Lee Hazlewood Sinatra ενώ η ηχογράφηση έγινε με session μουσικούς απ’ το Los Angeles, που ήταν γνωστοί ως ‘the Wrecking Crew΄.

Στις 17 Φεβρουαρίου 1979 οι Blondie πέτυχαν το πρώτο τους No.1 άλμπουμ στην Βρετανία με το ‘Parallel Lines’ που έμεινε στην κορυφή για τέσσερεις εβδομάδες και περιλάμβανε τα singles ‘Heart Of Glass’, ‘Hanging On The Telephone’ και ‘Sunday Girl.’

Στις 17 Φεβρουαρίου 2008 η Ουαλή soul τραγουδίστρια Duffy πήγε για πέντε εβδομάδες στο No.1 του βρετανικού singles chart με το “Mercy”, απ’ το πρώτο άλμπουμ της τραγουδίστριας με  τίτλο ‘Rockferry’. Το εξαιρετικό “Mercy” ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία στην Βρετανία το 2008 και η Duffy κέρδισε το βραβείο Grammy για την ‘καλύτερη Pop γυναικεία φωνητική ερμηνεία’.

Στις 17 Φεβρουαρίου 1941 γεννήθηκε στο Hartford του Connecticut στις ΗΠΑ ο Gene Pitney, τραγουδιστής που είχε τις επιτυχίες το 1962 στις ΗΠΑ με το No.4 single “Only Love Can Break A Heart”. To 1967 στην Βρετανία με το No.5 single “Something’s Gotten Hold Of My Heart” που το 1989 πήγε στο No.1 στην Βρετανία τραγουδώντας το ντουέτο με τον Marc Almond. Είχε επίσης άλλες 15 αμερικάνικες και βρετανικές Top 40 επιτυχίες. Ο Gene Pitney πέθανε στις 5 Απριλίου 2006 στο Cardiff σε ηλικία 65 ετών ενώ έκανε περιοδεία στην Βρετανία.

Στις 17 Φεβρουαρίου 1950 γεννήθηκε στην Jacksonville της Florida ο Rickey Medlocke, Αμερικανός μουσικός που έγινε γνωστός σαν τραγουδιστής και κιθαρίστας των Blackfoot ενώ ήταν και μέλος των Lynyrd Skynyrd. Ο Medlocke  έγινε μέλος των Lynyrd Skynyrd απ’ το 1971 ως το 1972, το 1972 ξαναπήγε στους Blackfoot ενώ το 1996 γύρισε στους Lynyrd Skynyrd σαν κιθαρίστας.

Στις 17 Φεβρουαρίου 1991 γεννήθηκε στο Halifax της Αγγλίας ο Ed Sheeran, τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Το 2012, κέρδισε δύο BRIT Awards for ‘Best British Male Solo Artist’ και ‘British Breakthrough of the Year’ ενώ το τραγούδι του “The A Team” κέρδισε το βραβείο Ivor Novello για το καλύτερο τραγούδι τόσο για την μουσική όσο και για τους στίχους. Επίσης κέρδισε το βραβείο Grammy για το καλύτερο τραγούδι της Χρονιάς το 2016 με το “Thinking Out Loud”. To πρώτο του άλμπουμ με τίτλο ‘+’ (plus) πήγε στο No.1 των βρετανικών άλμπουμ, το τρίτο του άλμπουμ με τίτλο ‘÷’ (divide) ήταν το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως ενώ τα δύο singles απ’ το άλμπουμ τα “Shape of You” και “Castle on the Hill” έσπασαν όλα τα ρεκόρ στις περισσότερες χώρες του κόσμου, ενώ μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 150 εκατομμύρια δίσκους σ’ παγκοσμίως.