• Στις 8 Φεβρουαρίου 1975 o Bob Dylan πήγε στο No.1 του αμερικάνικου chart με το 15ο στούντιο άλμπουμ ‘Blood On The Tracks’, το δεύτερο No.1 άλμπουμ του Dylan στις ΗΠΑ . Το ‘Blood  On The Tracks’ είναι μια απ’ την μεγαλύτερες επιτυχίες του Dylan και σε επίπεδο πωλήσεων πράγμα που πιστοποιήθηκε με τον χαρακτηρισμό του Double Platinum απ’ την Recording Industry Association of America.
  • Στις 8 Φεβρουαρίου 1986 ο Billy Ocean έκανε μια κούρσα τεσσάρων εβδομάδων στο No.1 των βρετανικών singles με το “When The Going Gets Tough, The Tough Get Going”. To τραγούδι ακούγονταν στην ταινία ‘Το Διαμάντι του Νείλου’.
  • Στις 8 Φεβρουαρίου 1992 το βρετανικό συγκρότημα Right Said Fred ανέβηκε για τρείς εβδομάδες στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το “I’m Too Sexy”, που στην Βρετανία έφτασε μέχρι το No.2.
  • Στις 8 Φεβρουαρίου 1961 γεννήθηκε στο Hollywood στο Los Angeles ο τραγουδιστής των Motley Crue, Vince Neil. To άλμπουμ του 1989 ‘Dr. Feelgood’ καθιέρωσε τους Motley Crue σαν ένα απ’ τα μεγαλύτερα Hard Rock/Metal συγκροτήματα των ’80s.