Στις 4 Φεβρουαρίου 1965 οι Righteous Brothers πήγαν στο No.1 του βρετανικού singles chart με το τραγούδι “You’ve Lost That Lovin’ Feelin”, το οποίο πήγε στο No.1 και στις ΗΠΑ τον ίδιο καιρό. Το 1999 ανακοινώθηκε ότι το τραγούδι είναι το τραγούδι που έχει παιχτεί περισσότερες φορές στον 20ο αιώνα.

 

 

 

Στις 4 Φεβρουαρίου 1967 οι Monkees με το επώνυμο πρώτο άλμπουμ τους ανέβηκαν στο No.1 του βρετανικού chart για επτά εβδομάδες.

 

 

 

 

Στις 4 Φεβρουαρίου 1978 οι Bee Gees πήγαν στο No.1 του αμερικάνικου singles chart για τέσσερεις εβδομάδες με το “Staying Alive”. To κομμάτι έφτασε στο No.1 και στο βρετανικό chart και ήταν το πέμπτο No.1 των αδελφών Gibb στις ΗΠΑ. Το τραγούδι υπάρχει στο soundtrack της ταινίας ‘Saturday Night Fever’.

 

 

 

Στις 4 Φεβρουαρίου 1978 το τραγούδι “Up Town Top Ranking” των Althea and Donna πήγε στο No.1 των βρετανικών singles. Αυτή ήταν και η μοναδική επιτυχία των νεαρών απ’ την Τζαμάικα.

 

 

 

Στις 4 Φεβρουαρίου 1984 οι Culture Club ανέβασαν το single τους “Karma Chameleon” στο No.1 του αμερικάνικου singles chart για τρείς εβδομάδες. Το τραγούδι πήγε στο No.1 και στην Βρετανία.

 

 

 

Στις 4 Φεβρουαρίου 1995 η Celine Dion ανέβηκε στο No.1 των βρετανικών singles με το “Think Twice”. Το εντυπωσιακό είναι ότι στις ΗΠΑ το τραγούδι μόλις που κατάφερε να μπεί στο Top 100. Πάντως στην Βρετανία τιμήθηκε με το βραβείο Ivor Novello ως το Τραγούδι της Χρονιάς το 1995.

 

 

 

Στις 4 Φεβρουαρίου 1948 γεννήθηκε στο Detroit ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Alice Cooper (κανονικό όνομα Vincent Furnier) ιδρυτής των Alice Cooper Band. Έχει μεγάλο αριθμό επιτυχιών όπως το ανεπανάληπτο “Schools Out” που έφτασε στο No.1 στην Βρετανία, τα  “I’m Eighteen”, “Elected”, “Hello Hooray”, “No More Mr. Nice Guy” και σαν σόλο τα “Only Women Bleed” και “Poison”. Το 1973 το άλμπουμ του ‘Billion Dollar Babies’ έφτασε στο No.1 στα chart Αμερικής και Βρετανίας.

 

 

Στις 4 Φεβρουαρίου 1960 γεννήθηκε στο Bradford της Αγγλίας ο τραγουδιστής των James, Tim Booth. Με τους James το 1991 έφτασαν στο No.2 του βρετανικού chart με το single “Sit Down” ενώ στην Ελλάδα είναι γνωστοί και με τα τραγούδια “Senorita” και “Getting Away with It (All Messed Up)” ενώ η συλλογή τους ‘The Best Of’ έφτασε στο No.1 στην Βρετανία. Ο  Booth έχει κάνει και σόλο άλμπουμ.

 

 

 

Στις 4 Φεβρουαρίου 1975 γεννήθηκε στο Sydney στην Αυστραλία η τραγουδίστρια και ηθοποιός Natalie Imbruglia. Το 1997 έφτασε στο No.2 στην Βρετανία με το single “Torn”.     H Imbruglia έγινε γνωστή στην Αυστραλία απ’ τον ρόλο της στην σειρά ‘Neighbours’.