• Στις 26 Δεκεμβρίου 1964 οι Beatles ανέβηκαν στο No.1 του αμερικάνικου singles chart για τρείς εβδομάδες με το “I Feel Fine”. Ήταν το έκτο  No.1 του γκρουπ μέσα στο 1964, έτος κατά το οποίο είχαν συνολικά 30 εισόδους στο chart και συνολικά 18 εβδομάδες στην κορυφή.
  • Στις 26 Δεκεμβρίου 1970 ο George Harrison πήγε για τέσσερις εβδομάδες στο No.1 του singles chart των ΗΠΑ με το “My Sweet Lord”. Έγινε έτσι ο πρώτος Beatle που είχε ένα No.1 στην Αμερική σαν σόλο καλλιτέχνης.
  • Στις 26 Δεκεμβρίου 1979 οι Pink Floyd με το ‘The Wall’ έφτασαν στο No.1 των αμερικάνικων άλμπουμ. Το άλμπουμ έμεινε στο chart για 35 εβδομάδες απ’ τις οποίες τις 15 στο No.1. Στην Βρετανία το ‘The Wall’ έμεινε στην κορυφή του αντίστοιχου chart για 5 εβδομάδες.
  • Στις 26 Δεκεμβρίου 1981 οι AC/DC ανέβηκαν στο No.1 του αμερικάνικου άλμπουμ chart για τρεις εβδομάδες με το ‘For Those About To Rock We Salute You’. Το όνομα του άλμπουμ είναι παράφραση του χαιρετισμού των μονομάχων στην αρχαία Ρώμη, όταν έμπαιναν στην αρένα, που ήταν ‘For Those About to Die, We Salute You’.
  • Στις 26 Δεκεμβρίου 1998 οι Spice Girls ανέβηκαν για 8η φορά στο No.1 της Βρετανία με το single “Goodbye”, που ήταν και το πρώτο χωρίς την Geri Halliwell. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Spice Girls είχαν το Νο.1 τα Χριστούγεννα και έτσι ισοφάρισαν τo ρεκόρ τ των Beatles που είχαν κάνει το αντίστοιχο τις χρονιές 1963, 1964 και 1965
  • Στις 26 Δεκεμβρίου 1939 γεννήθηκε στο Bronx της Νέας Υόρκης ο Phil Spector, παραγωγός περίφημος για τον ‘The Spector Wall Of Sound’. Ο Spector υπήρξε μέλος των Teddy Bears, που το 1958 είχαν το No.1 single “To Know Him Is To Love Him” στις ΗΠΑ. Στην συνέχεια έκανε παραγωγές για μεγάλο αριθμό τραγουδιών που έγιναν κλασσικά όπως το “Spanish Harlem” με τον Ben E. King, το τραγούδι των Crystals “Da Doo Ron Ron”, το “Baby I Love You” με τις Ronettes,  το “You’ve Lost That Lovin’ Feeling” των Righteous Brothers και το κομμάτι των Ike and Tina Turner “River Deep, Mountain High”. Επίσης έκανε την παραγωγή σε άλμπουμ των Ramones, του John Lennon, του George Harrison, των Beatles, της Cher και του Harry Nilsson. Το 2003 πυροβόλησε και σκότωσε την ηθοποιό Lana Clarkson και γι’ αυτόν το λόγο καταδικάστηκε σε κάθειρξη 19 ετών.
  • Στις 26 Δεκεμβρίου 1963 γεννήθηκε στην Δανία ο Lars Ulrich, ντραμερ των Metallica. Μεγαλύτερες επιτυχίες τους το 1991 το No.5 single στην Βρετανία “Enter Sandman” και την ίδια χρονιά No.1 σε ΗΠΑ και Βρετανία στα άλμπουμ με το ‘Metallica’.
  • Στις 26 Δεκεμβρίου 1971 γεννήθηκε στο Bossier City της Louisiana στις ΗΠΑ ο Jared Joseph Leto, Αμερικανός ηθοποιός και μουσικός με τους 30 Seconds to Mars. Το 2018 το άλμπουμ τους ‘America’ έφτασε στο No.2 του αμερικάνικου και στο No.4 του βρετανικού άλμπουμ chart.
  • Στις 26 Δεκεμβρίου 1979 γεννήθηκε στο Roanoke Rapids της North Carolina στις ΗΠΑ ο Chris Daughtry, Αμερικανός τραγουδιστής τραγουδοποιός και κιθαρίστας . Έφτιαξε το συγκρότημα που είχε το όνομα Daughtry και με το πρώτο τους άλμπουμ με το ίδιο όνομα πούλησε πάνω από ένα εκατομμύρια αντίτυπα το 2007  μόλις σε πέντε εβδομάδες απ’ την κυκλοφορία του, φυσικά πήγε στο No.1 του άλμπουμ chart στις ΗΠΑ και έγινε το ροκ άλμπουμ με τις πιο γρήγορες πωλήσεις για ντεμπούτο στην ιστορία.