• Στις 13 Δεκεμβρίου 1948 γεννήθηκε στο Redford Charter Township του Michigan στις ΗΠΑ ο Ted Nugent,κιθαρίστας των Amboy Dukes (“Baby Please Don’t Go”) που στην συνέχεια έκανε σόλο καριέρα με τραγούδια όπως το “Cat Scratch Fever”, “Dog Eat Dog”, “Free for All” και “ Stranglehold”.
  • Στις 13 Δεκεμβρίου 1949 γεννήθηκε στο Morristown του New Jersey ο Tom Verlaine, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και κιθαρίστας των Television. Το πρώτο άλμπουμ των Television ήταν το ‘Marquee Moon’, που θεωρείται σαν μια απ’ καθοριστικές κυκλοφορίες της πάνκ περιόδου.
  • Στις 13 Δεκεμβρίου 1981 γεννήθηκε στο Riverside της California η Amy Lee, τραγουδίστρια του ροκ συγκροτήματος Evanescence με τους οποίους είχε το 2003 το No.1 στην Βρετανία και No.5 στις ΗΠΑ single “Bring Me To Life” και την ίδια χρονιά το No.1 στην Βρετανία και No.3 στις ΗΠΑ άλμπουμ ‘Fallen’.
  • Στις 13 Δεκεμβρίου 1989 γεννήθηκε στο West Reading της Pennsylvania των ΗΠΑ η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Taylor Swift. Με το τρίτο της single, “Our Song” έγινε το νεαρότερο άτομο που έγραψε και ερμήνευσε ένα No.1 τραγούδι στο αμερικάνικο country chart. Μέχρι σήμερα η Taylor Swift έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια άλμπουμ και 130 εκατομμύρια digital single downloads παγκοσμίως. Έχει τιμηθεί με δέκα βραβεία Grammy, κατέχει πέντε ρεκόρ Guinness, ένα βραβείο Emmy, 23 μουσικά βραβεία Billboard, 11 βραβεία Country Music Association, 8 βραβεία της Ακαδημίας Country Music και ένα Brit Award.
  • Στις 13 Δεκεμβρίου 1955 ο Dickie Valentine ανέβηκε στο βρετανικό No.1 με το single “Christmas Alphabet”. Αυτό ήταν το πρώτο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι που έφτασε στο No.1 και το πρώτο τραγούδι που ήταν No.1 τα Χριστούγεννα και που μιλούσε για τα Χριστούγεννα. Κάτι που έκτοτε συνεχίζεται και μέχρι σήμερα.
  • Στις 13 Δεκεμβρίου 1962 ο Elvis Presley πήγε στο No.1 του βρετανικού singles chart με το “Return To Sender”, το 13ο του No.1 στην Βρετανία. Ο Elvis τραγούδησε το “Return To Sender” στην ταινία ‘Girls! Girls! Girls!’. To βαρύτονο σαξόφωνο που ακούγεται στην εισαγωγή και στην συνέχεια συνοδεύει το κομμάτι είναι απ’ τον Bobby Keys που δούλεψε στην συνέχεια με Rolling Stones, Who, Harry Nilsson, George Harrison και Eric Clapton.
  • Στις 13 Δεκεμβρίου 1970 o Dave Edmunds ανέβηκε στο No.1 του βρετανικού singles chart με την εκτέλεση της επιτυχίας του Smiley Lewis του 1955 “I Hear You Knocking”. Αυτή ήταν και η μοναδική No.1 επιτυχία του Ουαλού τραγουδιστή, τραγουδοποιού και παραγωγού.
  • Στις 13 Δεκεμβρίου 1986 o Bruce Hornsby & The Range πήγε στο No.1 toy αμερικάνικου singles chart, με το “The Way It Is”. To τραγούδι ήταν δημιουργία του Bruce Hornsby και του αδελφού του John Hornsby και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Αμερικάνικο Κίνημα Πολιτικών Δικαιωμάτων.