• Στις 7 Δεκεμβρίου 1963 οι Beatles με το δεύτερο άλμπουμ ‘With The Beatles’ πήγαν για 21 εβδομάδες στο No.1 του βρετανικού άλμπουμ chart, εκτοπίζοντας απ’ την πρώτη θέση το πρώτο άλμπουμ των Beatles ‘Please Please Me’ το οποίο ήταν εκεί για 30 εβδομάδες..
 • Στις 7 Δεκεμβρίου 1963 η Singing Nun ανέβηκα για τέσσερις εβδομάδες στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το “Dominique”, που στην Βρετανία έφτασε μέχρι το No.7. Το τραγούδι πούλησε πάνω από 1.5 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ και κέρδισε το βραβείο Grammy για το καλύτερο τραγούδι Gospel της χρονιάς.
 • Στις 7 Δεκεμβρίου 1968 το ‘White Album’ των Beatles ανέβηκε στο No.1 του βρετανικού chart για επτά εβδομάδες.  Το διπλό άλμπουμ ήταν το πρώτο στην εταιρεία Apple των Beatles και περιλάμβανε εξαιρετικά κομμάτια, μεταξύ των οποίων τα “Back In The USSR”, “Dear Prudence”, το καταπληκτικό κομμάτι του Harrison “While My Guitar Gently Weeps”, το “Yer Blues” και το “Helter Skelter”.
 • Στις 7 Δεκεμβρίου 1974 o Barry White ανέβηκε στο No.1 του βρετανικού singles chart με το “You’re The First, The Last, My Everything”, που ήταν το πρώτο Νο.1 του καλλιτέχνη στην Βρετανία.
 • Στις 7 Δεκεμβρίου 1974 ο Carl Douglas ανέβηκε στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το “Kung Fu Fighting”. Παρ’ όλο που το τραγούδι ηχογραφήθηκε σε 10 λεπτά και ξεκίνησε σαν B-Side, έγινε τεράστια επιτυχία με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια.
 • Στις 7 Δεκεμβρίου 1979 οι Police είχαν το δεύτερό τους No.1 single στην Βρετανία με το “Walking on the Moon”, απ’ το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο ‘Reggatta De Blanc’.
 • Στις 7 Δεκεμβρίου 1985 οι Mr Mister ανέβηκαν στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το “Broken Wings”. Στην Βρετανία το τραγούδι έφτασε μέχρι το No.4.
 • Στις 7 Δεκεμβρίου 1991 οι George Michael και Elton John ανέβηκαν στην πρώτη θέση του βρετανικού singles chart με την live εκτέλεση του “Don’t Let The Sun Go down On Me”, που ήταν επιτυχία για τον Elton John to 1974. Όλα τα έσοδα απ’ τις πωλήσεις πήγαν για φιλανθρωπίες σχετικά με το aids.
 • Στις 7 Δεκεμβρίου 1991 οι U2 πήγαν στο No.1 του αμερικάνικου άλμπουμ chart με το ‘Achtung Baby’. Στο άλμπουμ υπάρχουν τα κομμάτια “One”, “Zoo Station”, “The Fly” και “Even Better Than The Real Thing”.
 • Στις 7 Δεκεμβρίου 1942 γεννήθηκε στο Brooklyn της Νέας Υόρκης ο Harry Chapin, Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός songwriter. Το 1974 έφτασε στο No.1 στις ΗΠΑ με το single “Cat’s In The Cradle”. Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 16 Ιουλίου 1981.
 • Στις 7 Δεκεμβρίου 1949 γεννήθηκε στην Pomona της California ο Tom Waits, Αμερικανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός, συνθέτης και ηθοποιός. Τα τραγούδια του έχουν γίνει περισσότερο γνωστά από ερμηνείες άλλων καλλιτεχνών, όπως τα: “Jersey Girl”, απ’ τον Bruce Springsteen, “Ol’ ’55”, απ’ τους Eagles και “Downtown Train”, απ’ τον Rod Stewart.
 • Στις 7 Δεκεμβρίου 1979 γεννήθηκε στην Eureka της California η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Sara Bareilles. Το 2007 είχε επιτυχία με το single “Love Song”, που έφτασε μέχρι το No.4 του αμερικάνικου chart. H Bareilles μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο άλμπουμ και πάνω από εννέα εκατομμύρια singles και downloads στις ΗΠΑ.