• Στις 2 Δεκεμβρίου 1972 οι Temptations με το “Papa Was A Rolling Stone” πήγαν στο No.1 των singles στις ΗΠΑ και είναι ένα απ’ τα μεγαλύτερα σε διάρκεια singles που κατάφεραν να βρεθούν στην κορυφή των charts.
  • Στις 2 Δεκεμβρίου 1957 το “You Send Me” του Sam Cooke πήγε στο Νο.1 των αμερικάνικων singles για τρείς εβδομάδες.
  • Στις 2 Δεκεμβρίου 1967 οι Monkees με το “Daydream Believer” ανέβηκαν στο No.1 του αμερικάνικου singles chart και έμειναν εκεί για τέσσερις εβδομάδες. Την ίδια ημέρα και το άλμπουμ των Monkees ‘Pisces, Aquarius, Capricorn and Jones’ ανέβηκε στην κορυφή των άλμπουμ.
  • Στις 2 Δεκεμβρίου 1978 ο Rod Stewart πήγε στο No.1 του βρετανικού singles chart με το “Da Ya Think I’m Sexy”. Αυτό ήταν το πέμπτο βρετανικό No.1 του Stewart, αλλά όπως αποδείχτηκε το κομμάτι είχε προέλθει απ’ την σύνθεση του Βραζιλιάνου μουσικού Jorge Ben Jor “Taj Mahal”. O Stewart συμφώνησε να δώσει όλα τα royalties του τραγουδιού στο United Nations Children’s Fund.
  • Στις 2 Δεκεμβρίου 1978 ο Neil Diamond και η Barbra Streisand με το  “You Don’t Bring Me Flowers” πήγαν στο No.1 του αμερικάνικου singles chart.
  • Στις 2 Δεκεμβρίου 1995 η Mariah Carey πήγε στο No.1 των αμερικάνικων singles με το τραγούδι “One Sweet Day” που ερμήνευσε μαζί με τους Boyz II Men. Η Carey έγινε η πρώτη καλλιτέχνης που είχε δύο συνεχόμενα singles που έκαναν ντεμπούτο στα chart στο No.1, το “Fantasy” ήταν το πρώτο και το “One Sweet Day” το δεύτερο.
  • Στις 2 Δεκεμβρίου 1978 γεννήθηκε στην Victoria του Canada η Πορτογαλικής καταγωγής τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Nelly Furtado. Το πρώτο της άλμπουμ ήταν το ‘Whoa, Nelly!’ του 2000 που έβγαλε δύο top 10 hit singles, τα “I’m Like a Bird” και “Turn Off the Light”. To τρίτο της άλμπουμ με τίτλο ‘Loose’ του 2006 έγινε το best seller της με πωλήσεις πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.
  • Στις 2 Δεκεμβρίου 1981 γεννήθηκε στο McComb του Mississippi η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός Britney Spears. Το 1999 πήγε στο No.1 σε ΗΠΑ και Βρετανία με το   single “Baby One More Time” και το άλμπουμ της ‘Baby One More Time’ έμεινε 82 εβδομάδες στο βρετανικό άλμπουμ chart. Η Spears είχε 6 Νο.1 άλμπουμ στις ΗΠΑ. Υπήρξε η teenager με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία με περισσότερα από 40 εκατομμύρια άλμπουμ.