• Στις 29 Νοεμβρίου 1997 το τραγούδι του Lou Reed “Perfect Day”, το ερμήνευσαν διάφοροι καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων οι Lou Reed, Elton John, Bono, Tom Jones και David Bowie πήγε στο No.1 του βρετανικού singles chart. Η ηχογράφηση αυτή έγινε για την χρηματοδότηση του BBC Children In Need charity.
  • Στις 29 Νοεμβρίου 1969 οι Beatles πήγαν στο No.1 το αμερικάνικου singles chart για 18η φορά, με το “Come Together / Something”. To single κυκλοφόρησε με δύο Α-sides δηλαδή με δύο καταπληκτικά τραγούδια την δημιουργία του Lennon “Come Together” και την σύνθεση του George Harrison “Something”.
  • Στις 29 Νοεμβρίου 1980 οι ABBA ανέβηκαν για ένατη και τελευταία φορά στο No.1 των βρετανικών singles με το “Super Trouper”.
  • Στις 29 Νοεμβρίου 1933 γεννήθηκε στο Macclesfield της Αγγλίας ο John Mayall, ο θεωρούμενος πατέρας του βρετανικού κινήματος blues. Απ’ το συγκρότημά του τους Bluesbreakers πέρασαν θρυλικές μορφές της βρετανικής μουσικής σκηνής όπως οι Eric Clapton, Mick Taylor, Mick Fleetwood, John McVie, Jack Bruce, Peter Green και Jimmy McCulloch.
  • Στις 29 Νοεμβρίου 1940 γεννήθηκε στο Rochester της Νέας Υόρκης ο Chuck Mangione, εξαιρετικός μουσικός στο flugelhorn και την τρομπέτα επίσης συνθέτης και ενορχηστρωτής.  Έγινε ιδιαίτερα γνωστός όταν το single του “Feels So Good” έφτασε μέχρι το No.4 του αμερικάνικου chart.
  • Στις 29 Νοεμβρίου 1951 γεννήθηκε στην Βοστώνη ο Barry Goudreau, κιθαρίστας του ροκ συγκροτήματος Boston. Μεγάλες επιτυχίες τους το “More Than A Feeling” και το No.1 στις ΗΠΑ “Amanda”.