• Στις 13 Νοεμβρίου 1965 το soundtrack ‘The Sound of Music’ με την Julie Andrews σε πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην ταινία όσο και στο soundtrack, ανεβαίνει στην πρώτη θέση των άλμπουμ στις ΗΠΑ. H μουσική και τα τραγούδια είναι γραμμένα απ’ τους Oscar Hammerstein II και Richard Rodgers και είναι πραγματικά ανεπανάληπτη. Όσο για το “My Favorite Things” που λάμπει με την εξαιρετική ερμηνεία της Julie Andrews, αξίζει να το ακούσετε και στην jazz version του απ’ τον μεγάλο John Coltrane.
  • Στις 13 Νοεμβρίου 1968 ο Hugo Montenegro πηγαίνει στο No.1 του βρετανικού singles chart με το “The Good The Bad And The Ugly”, που είναι διασκευή απ’ το soundtrack του ομώνυμου spaghetti western στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Clint Eastwood και την μουσική είχε γράψει ο τεράστιος Ennio Moricone.
  • Στις 13 Νοεμβρίου 1971 οι Santana με το άλμπουμ Santana 3 πάνε στο Νο.1 του αντίστοιχου chart στις ΗΠΑ.
  • Στις 13 Νοεμβρίου 1976 οι Led Zeppelin ανεβάζουν για 7η φορά ένα άλμπουμ στο βρετανικό No.1. Είναι το διπλό άλμπουμ ‘The Song Remains The Same’. Στις ΗΠΑ έφτασε μέχρι το no.2. H ηχογράφηση έγινε στην διάρκεια της συναυλίας του γκρουπ στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης το 1973.
  • Στις 13 Νοεμβρίου 1976 ο Rod Stewart ανεβαίνει για οκτώ εβδομάδες στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το “Tonight’s The Night”. Αυτό ήταν το δεύτερο No.1 του Stewart στις ΗΠΑ.
  • Στις 13 Νοεμβρίου 1982 οι Men At Work διέλυσαν τον ανταγωνισμό και στρογγυλοκάθισαν στο No.1 των αμερικάνικων άλμπουμ για 15 εβδομάδες με το πρώτο τους άλμπουμ που έχει τίτλο ‘Business As Usual’, που πούλησε πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα τις ΗΠΑ.