Στις 10 Νοεμβρίου 1973 ο Elton John πήγε για οκτώ εβδομάδες στο No.1 του αμερικάνικου album chart με το  ‘Goodbye Yellow Brick Road’, το τρίτο άλμπουμ του καλλιτέχνη που ανεβαίνει στην πρώτη θέση στις ΗΠΑ. Το ‘Goodbye Yellow Brick Road’ είναι το στούντιο άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για τον Elton John με περισσότερα από δεκαπέντε εκατομμύρια αντίτυπα ανά τον κόσμο. Η ηχογράφηση έγινε στο Château d’Hérouville, και περιέχει το αφιέρωμα στην Marilyn Monroe με το “Candle in the Wind” και τρία επιτυχημένα singles, τα: “Bennie and the Jets”, “Saturday Night’s Alright for Fighting” και το “Goodbye Yellow Brick Road”

Στις 10 Νοεμβρίου 1973 o Eddie Kendricks με το  “Keep On Truckin'” πήγε στο No.1 στις ΗΠΑ και έμεινε εκεί για δύο εβδομάδες

Στις 10 Νοεμβρίου 1975 o David Bowie ανέβηκε στο No.1 στο βρετανικό singles chart με το “Space Oddity”. To κομμάτι είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 1969 για να συμπέσει με την προσσελήνωση του Apollo 11. Ο ήρωας του τραγουδιού είναι ο Major Tom τον οποίο ξαναχρησιμοποιεί o Bowie στα “Ashes to Ashes”, “Hallo Spaceboy” και “Blackstar”.

Στις 10 Νοεμβρίου 1979 οι Fleetwood Mac ανέβηκαν στο No.1 των βρετανικών άλμπουμ με τον διπλό δίσκο ‘Tusk’, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που οι Fleetwood Mac πάνε στην κορυφή των άλμπουμ στην Βρετανία, και το ‘Tusk’ ήταν το δωδέκατο άλμπουμ του συγκροτήματος.

Στις 10 Νοεμβρίου 1979 οι Eagles πήγαν στο No.1 των αμερικάνικων singles με το “Heartache Tonight”. Αυτό ήταν το πέμπτο και τελευταίο No.1 των Eagles στις ΗΠΑ.

Στις 10 Νοεμβρίου 1984 οι Frankie Goes To Hollywood ανέβηκαν στο βρετανικό No.1 με το πρώτο τους άλμπουμ που είχε τίτλο ‘Welcome To The Pleasure Dome’. Το άλμπουμ είχε κάνει ρεκόρ με 1,099,500  προπαραγγελίες.

Στις 10 Νοεμβρίου 1984 στην κορυφή του βρετανικού singles chart ανέβηκε η Chaka Khan με τη δημιουργία του Prince το “I Feel For You”. Στο τραγούδι συμμετέχει ο Stevie Wonder που παίζει φυσαρμόνικα ενώ αυτός που ραπάρει είναι ο Grandmaster Melle Mel.

Στις 10 Νοεμβρίου 1990 ο Vanilla Ice ανέβηκε στο Νο,1 του αμερικάνικου άλμπουμ chart με το  ‘To The Extreme’. Το άλμπουμ έμεινε στην κορυφή για 16 εβδομάδες!

Στις 10 Νοεμβρίου 1958 ο τραγουδιστής της country Conway Twitty με το “It’s Only Make Believe” ανέβηκε στο No.1 για δύο εβδομάδες.

Στις 10 Νοεμβρίου 1947 γεννήθηκε στο Poole του Dorset στην Αγγλία ο Greg Lake των Emerson, Lake & Palmer. Ο Lake ήταν μπασίστας, κιθαρίστας, τραγουδιστής και τραγουδοποιός που δούλεψε με τους King Crimson και μετά στους Emerson Lake and Palmer.  Πέθανε στις 7 Δεκεμβρίου 2016 σε ηλικία 69 ετών.