• Στις 9 Νοεμβρίου 1974 οι Bachman Turner Overdrive πήγαν στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το “You Ain’t Seen Nothing Yet”. O Randy Bachman τραυλίζει σε κάποια στιγμή σε μια ηχογράφηση για να κοροιδέψει τον αδελφό του Gary αλλά αυτό άρεσε στην εταιρεία και έτσι αυτό το take είναι αυτό που κυκλοφόρησε.
  • Στις 9 Νοεμβρίου 1974 το άλμπουμ της Carole King ‘Wrap Around Joy’, που περιλαμβάνει την επιτυχία “Jazzman”, ανεβαίνει στο No.1 των άλμπουμ chart στην Αμερική.
  • Στις 9 Νοεμβρίου 1985 το “Miami Vice Theme” του Jan Hammer ανεβαίνει στο No.1 του αμερικάνικου singles chart. Αυτή είναι μέχρι σήμερα η τελευταία φορά που ένα instrumental κομμάτι ανέβηκε στην κορυφή του chart. To κομμάτι ήταν το βασικό μουσικό θέμα της σειράς Miami Vice που εκείνη την εποχή στην κυριολεξία τα «έσπαγε» στις ΗΠΑ.
  • Στις 9 Νοεμβρίου 1991 ο Prince and the New Power Generation πήγαν για δύο εβδομάδες στην στο No.1 των αμερικάνικων singles με το “Cream”.
  • Στις 9 Νοεμβρίου 1941 γεννήθηκε στο Berkeley της California ο Αμερικανός μουσικός Tom Fogerty, γνωστός ως ο rhythm κιθαρίστας των Creedence Clearwater Revival με επιτυχίες όπως το Νο.1 σε Βρετανία και Νο.2 στην Αμερική, το 1969, single “Bad Moon Rising” και το Νο.1 άλμπουμ του 1970 σε ΗΠΑ και Βρετανία ‘Cosmo’s Factory’. Ο Tom Fogerty  έφυγε απ’ τους CCR πριν απ’ τον τελευταίο δίσκο του γκρουπ λόγω διαφωνιών με τον αδελφό του John. O Tom Fogerty πέθανε στις 6 Σεπτεμβρίου 1990.
  • Στις 9 Νοεμβρίου 1970 γεννήθηκε στην Βοστώνη η τραγουδίστρια και κιθαρίστας Susan Tedeschi. Το 2001 παντρεύτηκε τον μουσικό Derek Trucks (The  Derek Trucks Band, The Allman Brothers Band) to 2010 ένωσε το δικό της γκρουπ με εκείνο του Derek Trucks και δημιουργήθηκε η Tedeschi Trucks Band.