• Στις 6 Νοεμβρίου 1942 γεννήθηκε στο San Antonio στο Texas, ο Douglas Wayne Sahm γνωστός ως Doug Sahm, ήταν παιδί θαύμα στον χώρο της country αλλά θεωρείται ως απ’ τους σημαντικότερους εκπροσώπους του ιδιώματος της Rock που ονομάζουμε Tex Mex. Έγινε γνωστός ως τραγουδιστής συνθέτης και κιθαρίστας των Sir Douglas Quintet με τους οποίους είχε επιτυχία με το single “She’s About A Mover” to 1965. Υπήρξε μέλος το Tex Mex Supergroup τους Texas Tornados. Πέθανε στις 18 Νοεμβρίου 1999 από ανακοπή της καρδιάς.
 • Στις 6 Νοεμβρίου 1946 γεννήθηκε στην Γλασκώβη στην Σκωτία ο μουσικός τραγουδοποιός και παραγωγός George Young ο οποίος ήταν μέλος του συγκροτήματος The Easybeats που το 1966 είχαν επιτυχία σε Βρετανία και ΗΠΑ με το single “Friday On My Mind”. Μετά την διάλυση του γκρουπ το 1969, ο Young και το άλλος μέλος του γκρουπ Harry Vanda ξεκίνησαν καριέρα τραγουδοποιών και έγιναν δύο απ’ τους γνωστότερους τραγουδοποιούς στην Αυστραλία, στην οποία είχαν μετακομίσει οικογενειακώς, με δεκάδες επιτυχίες. Συνθέσεις του Young ήταν οθι επιτυχίες “Love Is In The Air” και “Yesterday’s Hero” που έγιναν επιτυχίες απ’ τον John Paul Young. Οι Vanda και Young έκαναν και την παραγωγής των πρώτων δίσκων των AC/DC που είχαν δημιουργήσει οι νεότεροι αδελφοί του Malcolm και Angus Young. Ο George Young πέθανε στις 22 Οκτωβρίου 2017 σε ηλικία 70 ετών, μόλις τρεις εβδομάδες πριν τον θάνατο του αδελφού Malcolm (των AC/DC).
 • Στις 6 Νοεμβρίου 1948 γεννήθηκε στο Detroit στο Michigan των ΗΠΑ ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των Eagles, Glenn Frey. Με τους Eagles είχαν τεράστια επιτυχία με το single “Hotel California”  που πήγε στο Νο.1 στις ΗΠΑ και ακόμη 5 άλμπουμ στο No.1 της Αμερικής ενώ το άλμπουμ ‘Greatest Hits 1971-1975’ είναι το δεύτερο σε πωλήσεις άλμπουμ στον κόσμο. Σαν σόλο καλλιτέχνης είχε την επιτυχία του 1985 “The Heat Is On”. O Frey πέθανε στις 18 Ιανουαρίου 2016 στην Νέα Υόρκη σε ηλικία 67 ετών.
 • Στις 6 Νοεμβρίου 1966 γεννήθηκε στο Carbondale του Illinois των ΗΠΑ ο κιθαρίστας Paul Gilbert, μέλος hard rock supergroup Mr. Big, που το 1992 πήγαν στο No.1 στις ΗΠΑ και στο No.3 στην Βρετανία με το single “To Be With You”. Υπήρξε επίσης μέλος των Racer-X και έκανε επίσης σόλο καριέρα. Ο Paul Gilbert ψηφίστηκε σαν ο τέταρτος καλύτερος «Guitar Shredder of All Time» στο περιοδικό Guitar One, ενώ το περιοδικό Guitar World τον έχει κατατάξει μέσα στους “50 Fastest Guitarists of All Time”
 • Στις 6 Νοεμβρίου 1961 ο Jimmy Dean ανέβηκε στο No.1 του αμερικάνικου singles chart για πέντε εβδομάδες με το “Big Bad John”. Στην Βρετανία πήγε μέχρι το Νο.2.
 • Στις 6 Νοεμβρίου 1965  οι Rolling Stones πήγαν για δύο εβδομάδες στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το “Get Off Of My Cloud”, που ήταν το δεύτερο Νο.1 των Stones στις ΗΠΑ.
 • Στις 6 Νοεμβρίου 1968 ο Joe Cocker με το τραγούδι των Beatles “With A Little Help From My Friends” ανέβηκε στην κορυφή του βρετανικού singles chart. Το κομμάτι ξαναπήγε στο No.1 το 1988 με τους Wet Wet Wet και πάλι το 2004 με το ντουέτο Sam and Mark.
 • Στις 6 Νοεμβρίου 1971 η Cher πήγε για δύο εβδομάδες στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το “Gypsys, Tramps and Thieves”, που ήταν το πρώτο solo No.1 της Cher στις ΗΠΑ. Το single έφτασε μέχρι το No.4 στην Βρετανία.
 • Στις 6 Νοεμβρίου 1976 οι Steve Miller Band ανέβηκαν στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το “Rock ‘n’ Me”, που ήταν το δεύτερο Νο.1 του συγκροτήματος στις ΗΠΑ.
 • Στις 6 Νοεμβρίου 1977 οι ABBA ανέβηκαν στο No.1 για τέσσερεις εβδομάδες στο βρετανικό singles chart με το “The Name Of The Game”, το έκτο No.1 των ABBA στην Βρετανία.
 • Στις 6 Νοεμβρίου 1982 η Jennifer Warnes με τον Joe Cocker πήγαν στο No.1 των αμερικάνικων singles για τρεις εβδομάδες με το τραγούδι “Up Where We Belong”, που ακούγεται στην ταινία ‘An Officer And A Gentleman’.
 • Στις 6 Νοεμβρίου 1993 ο Meat Loaf βρέθηκε στο No.1 των αμερικάνικων singles με το “I’d’ Do Anything For Love (But I Won’t Do That)”. Το τραγούδι πήγε στο No.1 σε πάνω από 25 χώρες.
 • Στις 6 Νοεμβρίου 1993 οι Pearl Jam πήγαν στο No.1 των αμερικάνικων άλμπουμ με το ‘Vs’ που έκανε ρεκόρ πωλήσεων μέσα σε μια εβδομάδα στην ιστορία των ΗΠΑ.