• Στις 2 Νοεμβρίου 1967 οι Cream κυκλοφορούν το δεύτερο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο ‘Disraeli Gears’ με το οποίο έγιναν γνωστοί στις ΗΠΑ, έκανε μεγάλες πωλήσεις το 1968 και έφτασε μέχρι το Νο. 4 στο άλμπουμ chart των ΗΠΑ. Περιλαμβάνει τα singles “Sunshine Of your Love” και “Strange Brew”.
  • Στις 2 Νοεμβρίου 1969 οι Creedence Clearwater Revival κυκλοφορούν το τρίτο τους στούντιο άλμπουμ μέσα στην ίδια χρονιά, με τίτλο ‘Willy and the Poor Boys’. Το άλμπουμ περιλαμβάνει και τα τραγούδια “Down on the Corner”, από στίχο του οποίου πήρε και τον τίτλο το άλμπουμ, το εξαιρετικό “Fortunate Son”, και την διασκευή του τραγουδιού του Lead Belly, “Cotton Fields”.
  • Στις 2 Νοεμβρίου 1958 ο Tommy Edwards πήγε στο No.1 του βρετανικού singles chart με το “It’s All In The Game”. To τραγούδι γράφτηκε απ’ τον Charles Dawes, που υπήρξε Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.
  • Στις 2 Νοεμβρίου 1969 το “Sugar Sugar” με τους Archies ανεβαίνουν στο No.1 του βρετανικού singles chart. Το single έμεινε στην κορυφή του chart στην Βρετανία, για οκτώ εβδομάδες.
  • Στις 2 Νοεμβρίου 1974 ο Stevie Wonder πήγε στο No.1 των αμερικάνικων singles με το “You Haven’t Done Nothin’”. Αυτό ήταν το τέταρτο No.1 του Stevie Wonder στις ΗΠΑ . Φωνητικά στο τραγούδι  κάνουν οι Jackson Five.
  • Στις 2 Νοεμβρίου 1991 οι U2 θα ανέβουν για δεύτερη φορά στο βρετανικό No.1 με το single “The Fly”, απ’ το άλμπουμ ‘Achtung Baby’.
  • Στις 2 Νοεμβρίου 2015 η Adele πήγε στο No.1 του singles chart στις ΗΠΑ με το “Hello”, το πρώτο τραγούδι απ’ το τρίτο της άλμπουμ με τίτλο ‘25’. Το “Hello” έγινε το πρώτο τραγούδι στην ιστορία που πούλησε περισσότερα από 1 εκατομμύριο ψηφιακά αντίτυπα μέσα σε μια εβδομάδα.
  • Στις 2 Νοεμβρίου 1944 γεννήθηκε ο Keith Emerson, κημπορντίστας του Αγγλικού progressive rock συγκροτήματος The Nice, και στην συνέχεια μέλος του γκρουπ Emerson Lake and Palmer, που το 1977 έφτασαν μέχρι το No.2 στην Βρετανία με το single “Fanfare For The Common Man”. O Emerson πέθανε στις 11 Mαρτίου 2016 στην Santa Monica στην California.