Στις 31 Οκτωβρίου 1963 ο Gerry And The Pacemakers πήγε στο No.1 των βρετανικών singles με το τραγούδι “You’ll Never Walk Alone”. Αυτό ήταν το τρίτο και τελευταίο No.1 του γκρουπ. To “You’ll Never Walk Alone” είναι το αγαπημένο τραγούδι των οπαδών της Liverpool FC και είναι το τραγούδι που παίζει πάντα στο Anfield (το γήπεδο της Liverpool) λίγο πρίν αρχίσειτο παιχνίδι.

Στις 31 Οκτωβρίου 1964 οι Supremes πήγαν για τέσσερεις εβδομάδες στο Νο.1 των αμερικάνικων singles με το “Baby Love”, το δεύτερο απ’ τα πέντε συνεχόμενα No.1 του συγκροτήματος.

Στις 31 Οκτωβρίου 1970 οι Led Zeppelin ανέβηκαν για τέσσερεις εβδομάδες στο No.1 του άλμπουμ chart στις ΗΠΑ με το ‘Led Zeppelin III’ το δεύτερο No.1 άλμπουμ των Zeppelin στην Αμερική.

Στις 31 Οκτωβρίου 1992 οι Boyz II Men πήγαν στο No.1 του singles chart στην Βρετανία με το “End Of The Road”, απ’ την ταινία ‘Boomerang’.

Στις 31 Οκτωβρίου 1947 γεννήθηκε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Russ Ballard της rock μπάντας Argent. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Argent ήταν τα “Hold Your Head Up” και  “God Gave Rock and Roll to You”. O Ballard έγραψε τραγούδια για καλλιτέχνες όπως οι Roger Daltrey, America, Three Dog Night, Santana και Brian May.

Στις 31 Οκτωβρίου 1961 γεννήθηκε ο Larry Mullen Jr. Ιρλανδός ντράμερ των U2. Οι U2 είχαν  παγκόσμια επιτυχία με το άλμπουμ Joshua Tree.

Στις 31 Οκτωβρίου 1963 ο Johnny Marr, κιθαρίστας του αγγλικού συγκροτήματος Smiths. Ο Marr έκανε επιτυχίες και με τα συγκροτήματα Electronic, και τους Modest Mouse. Επίσης συνεργάστηκε με τους The The, τους Pretenders, τους Cribbs, και τους Healers.