• Στις 25 Οκτωβρίου 1944 γεννήθηκε στο  Accrington στην περιοχή του Manchester στην Αγγλία ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Jon Anderson, ο οποίος υπήρξε μέλος των Yes στους οποίους ήταν ο βασικός τραγουδιστής και με τους οποίους είχε το Νο.1  στις ΗΠΑ με το single “Owner Of A Lonely Heart”. O Anderson έκανε σημαντική καριέρα σαν σόλο ερμηνευτής αλλά και σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες όπως ο Vangelis, ως Jon and Vangelis είχαν τις επιτυχίες “The Friends Of Mr. Cairo” και “I Hear You Now”.
  • Στις 25 Οκτωβρίου 1948 γεννήθηκε στο Blackheath στην Αγγλία ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Judas Priest, Glenn Tipton, o οποίος κατά γενική παραδοχή είναι ένας απ’ τους κορυφαίους του Metal. Οι Judas Priest μέχρι σήμερα έχουν πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια άλμπουμ σ’ όλο τον κόσμο.
  • Στις 25 Οκτωβρίου 1984 γεννήθηκε στην Santa Barbara στην California η Katheryn Elizabeth Hudson, που μας είναι γνωστή ως Katy Perry. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός έκανε παγκόσμια επιτυχία το 2008 με το single “I Kissed a Girl” ενώ το 2013 με το single “Roar” έφτασε στα οκτώ Νο.1 τραγούδια στις ΗΠΑ.
  • Στις 25 Οκτωβρίου 1941 γεννήθηκε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Helen Reddy. Το 1975 πήγε στο Νο.1  των αμερικάνικων singles με το “Angie Baby”. H Helen Reddy πέθανε στις 29 Σεπτεμβρίου 2020 σε ηλικία 78 ετών.
  • Στις 25 Οκτωβρίου 1969 το τραγούδι “Sugar Sugar” με τους Archies πήγαν στο No.1 του singles chart στην Βρετανία. Έμεινε στην κορυφή για οκτώ εβδομάδες και πήγε στο Νο.1 και στις ΗΠΑ, πούλησε πάνω από 6 εκατομμύρια αντίτυπα σ’ όλο τον κόσμο.
  • Στις 25 Οκτωβρίου 1975 ο Art Garfunkel ανέβηκε στο No.1 στην Βρετανία με τη εκτέλεση του “I Only Have Eyes For You”. To τραγούδι γράφτηκε το 1934 για την ταινία Dames. Με το τραγούδι αυτό ο Ben Selvin έφτασε το 1934 στο Νο.2 και ήταν μεγάλη επιτυχία για τους Flamingos το 1959.
  • Στις 25 Οκτωβρίου 1980 η Barbra Streisand είχε το τέταρτο No.1 άλμπουμ της στις ΗΠΑ με το ‘Guilty’. Την ίδια ημέρα η Streisand πήγε για τρεις εβδομάδες στο No.1 των βρετανικών singles chart με ένα τραγούδι που έγραψαν οι Bee Gees το  “Woman In Love”, που είναι και το μοναδικό Νο.1 single της Streisand στην Βρετανία.
  • Στις 25 Οκτωβρίου 1986 οι Bon Jovi πήγαν στο No.1 των αμερικάνικων άλμπουμ με το ‘Slippery When Wet’. Απ’ το άλμπουμ αυτό βγήκαν δύο No.1 singles το “You Give Love A Bad Name” και το “Livin’ On A Prayer”. To άλμπουμ πούλησε πάνω από οκτώ εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.
  • Στις 25 Οκτωβρίου 1997 οι Spice Girls πήγαν στο No.1 του βρετανικού singles chart με το “Spice Up Your Life”. To τραγούδι είναι απ’ το άλμπουμ του συγκροτήματος ‘Spiceworld’. Με αυτό το single οι Spice Girls έκαναν ένα νέο ρεκόρ καθώς είναι το μοναδικό συγκρότημα που τα πέντε πρώτα singles του, έφτασαν στο No.1.