• Στις 6 Οκτωβρίου 1984 ο David Bowie ανέβηκε για 6η φορά στο No.1 του βρετανικού άλμπουμ chart με το ‘Tonight’. Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται δύο τραγούδια το ένα σε συνεργασία με την Tina Turner και το άλλο με τον Iggy Pop, καθώς και το single “Blue Jean”.
  • Στις 6 Οκτωβρίου 1959 ο Jerry Keller πήγε στο No.1 της Βρετανίας με το single “Here Comes Summer”. Ήταν η μία και μοναδική επιτυχία του Keller ο οποίος στην συνέχεια ασχολήθηκε με τηλεοπτικά jingles.
  • Στις 6 Οκτωβρίου 1969 η δημιουργία του George Harrison “Something” κυκλοφόρησε σε single των Beatles μαζί με το “Come Together” των Lennon/MacCartney. Και τα δύο τραγούδια είναι απ’ το άλμπουμ των Beatles ‘Abbey Road’. Ήταν η πρώτη φορά που οι Beatles κυκλοφορούσαν σε single μια σύνθεση του Harrison.
  • Στις 6 Οκτωβρίου 1973 η Cher ανέβηκε για δύο εβδομάδες στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το “Half-Breed”, που ήταν το δεύτερο No.1 της Cher στις ΗΠΑ. Στην Βρετανία δεν κατάφερε ούτε να μπει στο chart.
  • Στις 6 Οκτωβρίου 1979 το άλμπουμ των Led Zeppelin ‘In Through The Out Door ανέβηκε στο No.1 του αμερικάνικου άλμπουμ chart. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε με 6 διαφορετικές versions εξωφύλλου η κάθε μία απ’ τις οποίες έδειχνε το ίδιο μπαρ που είχε φωτογραφηθεί από 6 διαφορετικές γωνίες. Οι συνθέσεις σχεδόν όλων των τραγουδιών ήταν των Robert Plant και John Paul Jones καθώς οι Page και Bonham είχαν θέματα με τις εξαρτήσεις τους.
  • Στις 6 Οκτωβρίου 1954 γεννήθηκε στο Los Angeles o Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός David Hidalgo ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Los Lobos. Η μεγαλύτερη επιτυχία τους ήταν η No.1 σε ΗΠΑ και Βρετανία διασκευή του τραγουδιού “La Bamba.