Στις 27 Σεπτεμβρίου 1980 ο David Bowie πήγε για τέταρτη φορά στο No.1 των βρετανικών άλμπουμ με το άλμπουμ του ‘Scary Monsters (And Supercreeps)’. Στο άλμπουμ περιέχονται οι επιτυχίες “Ashes to Ashes” και “Fashion”.

Στις 27 Σεπτεμβρίου 1998 οι Manic Street Preachers είχαν το πρώτο τους No.1 άλμπουμ στην Βρετανία με το ‘This Is My Truth Tell Me Yours’. Ξεχωρίζουν τα τραγούδια “If You Tolerate This Your Children Will Be Next” και “You Stole The Sun From My Heart”.

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2011 o Tony Bennett έγινε ο γηραιότερος εν ζωή καλλιτέχνης που έφτασε στο No.1 των αμερικάνικων άλμπουμ, όταν σε ηλικία 85 ετών το άλμπουμ του ‘Duets II’ έφτασε στην κορυφή. Επίσης ήταν το πρώτο του Νο.1 άλμπουμ στην 60χρονη καριέρα του. Στο  άλμπουμ ο Tony Bennett τραγουδάει ντουέτα με καλλιτέχνες όπως η Amy Winehouse η  Lady Gaga, η Aretha Franklin, η Norah Jones, o Willie Nelson, η Sheryl Crow, o Andrea Bocelli  και πολλοί ακόμη.

Στις 27 Σεπτεμβρίου 1943 γεννήθηκε στο Winnipeg του Καναδά ο κιθαρίστας και τραγουδοποιός Randy Bachman, που ήταν ο lead κιθαρίστας των Καναδών Guess Who που μας συστήθηκαν με την τεράστια επιτυχία  του 1970 “American Woman”. Αργότερα ο Randy Bachman σχημάτισε τους Bachman Turner Overdrive που το 1974 είχαν το No.1 single στις ΗΠΑ και No.2 στην Βρετανία “You Ain’t Seen Nothing Yet” ενώ το τρίτο τους άλμπουμ με τίτλο ‘Not Fragile’ έγινε Νο.1 τόσο στον Καναδά όσο και στις ΗΠΑ.

Στις 27 Σεπτεμβρίου 1947 γεννήθηκε στο Dallas του Texas ο Αμερικανός τραγουδιστής, μουσικός, τραγουδοποιός, παραγωγός και ηθοποιός Meat Loaf (κανονικό όνομα: Marvin Lee Aday). Το άλμπουμ του 1978 ‘Bat Out Of Hell’ διέλυσε όλα τα ρεκόρ παραμένοντας στο Βρετανικό chart για 457 εβδομάδες.

Στις 27 Σεπτεμβρίου 1984 γεννήθηκε στο Belleville του Ontario στον Καναδά η Avril Lavigne, η οποία έκανε σειρά επιτυχιών με τα singles “Complicated” No.3 στις ΗΠΑ και το παγκόσμιο No.1 του 2007 “Girlfriend” και με το Νο.1 άλμπουμ της του 2002 ‘Let’s Go’. H Lavigne είναι η νεότερη γυναίκα που κατέκτησε την κορυφή του chart σε ηλικία μόλις 17 ετών και 3 μηνών.