• Στις 11 Σεπτεμβρίου 1965 γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη ο μουσικός, παραγωγός και τραγουδιστής Moby. Το κανονικό του όνομα είναι Richard Melville Hall και είναι απόγονος του συγγραφέα Herman Melville που είχε γράψει το ‘Moby Dick’.  Έκανε επιτυχία με το single “Go” to 1991 αλλά ήταν το άλμπουμ του ‘Play’ που τον έκανε παγκόσμια γνωστό, έμεινε στο βρετανικό άλμπουμ chart για 81 εβδομάδες και έγινε πλατινένιο σε πάνω από 20 χώρες. Έγραψε κομμάτια για ταινίες , όπως το “One Of These Mornings” που ερμηνεύει η Patti LaBelle για την ταινία ‘Miami Vice’, το “Extreme Ways” για την ταινία ‘The Bourne Ultimatum’, διασκεύασε το μουσικό θέμα James Bond για την ταινία ‘Tomorrow Never Dies’ και φυσικά πολλές επιτυχίες ακόμη
  • Στις 11 Σεπτεμβρίου 1965 οι Beatles ανέβηκαν στην κορυφή του αμερικάνικου άλμπουμ chart για εννέα εβδομάδες με το ‘Help’. Ήταν το έκτο No.1 άλμπουμ των Beatles στις ΗΠΑ και περιέχει τα “Help”, “The Night Before”, “You’ve Got To Hide Your Love Away”, “Ticket To Ride” και το εκπληκτικό “Yesterday”.
  • Στις 11 Σεπτεμβρίου 1971 ο Donny Osmond ξεκίνησε μια πορεία τριών εβδομάδων στο No.1 των αμερικάνικων singles με το “Go Away Little Girl” που ήταν και το μοναδικό του No.1 σαν σόλο καλλιτέχνης. Το τραγούδι είχε ανέβει στο No.1 απ’ τον Steve Lawrence το 1963.
  • Στις 11 Σεπτεμβρίου 1982 οι Chicago ανέβηκαν για δύο εβδομάδες στο No.1 του αμερικάνικου on the US singles με το τραγούδι  “Hard To Say I’m Sorry”, που ήταν το δεύτερο No.1.του συγκροτήματος. Το τραγούδι ακούγεται στην ταινία ‘Summer Lovers’.
  • Στις 11 Σεπτεμβρίου 1982 ο John “Cougar” Mellencamp ανέβηκε στο Νο.1 των αμερικάνικων άλμπουμ με το ‘American Fool’ και έγινε ο μοναδικός καλλιτέχνης που είχε ταυτόχρονα ένα άλμπουμ στο No.1 και δύο singles στο Top 10.  Τα singles ήταν τα “Jack and Diane” στο No.4 και το “Hurts So Good” στο No.8. Το ‘American Fool’ έμεινε στην κορυφή για εννέα εβδομάδες.
  • Στις 11 Σεπτεμβρίου 1993 η Mariah Carey έκανε μια πορεία οκτώ εβδομάδων στο αμερικάνικο No.1 με το single “Dreamlover”. Την ίδια ημέρα το 4ο άλμπουμ της με τίτλο ‘Music Box’ πήγε στο No.1 των άλμπουμ στην Βρετανία.

.