• Στις 8 Σεπτεμβρίου 1979 γεννήθηκε στο Doylestown της Pennsylvania των ΗΠΑ η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή με το προσωνύμιο P!nk. To κανονικό της όνομα είναι  Alicia Beth Moore. H P!nk είναι μια απ’ τις πλέον επιτυχημένες καλλιτέχνες της γενιάς της με πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν τα 110 εκατομμύρια παγκοσμίως. Επιτυχίες της είναι τα  “There You Go”, “Most Girls”, “Lady Marmalade” απ το soundtrack της ταινίας Moulin Rouge!, τα “Get the Party Started”, “Don’t Let Me Get Me”, “Just Like a Pill”, “So What”, “Just Give Me a Reason” και πολλά ακόμη. Το 2003 κέρδισε το βραβείο Grammy  για το άλμπουμ της ‘Try This’.
  • Στις 8 Σεπτεμβρίου 1932 γεννήθηκε στο Camden του Tennessee των ΗΠΑ η Virginia Patterson Hensley που έγινε γνωστή με το επαγγελματικό Patsy Cline. Ήταν τραγουδίστρια της country. Επιτυχίες της ξεκίνησαν το 1957 με το “Walkin’ After Midnight” των Hecht & Block,  το “I Fall To Pieces” των Hank Cochran και Harlan Howard, το “Crazy” του Willie Nelson και τέλειωσαν το 1963 με την σύνθεση του Don Gibson “Sweet Dreams”. H Patsy Cline σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στις 5 Μαρτίου 1963 όταν βρίσκονταν στην κορυφή της καριέρας της. Ήταν μια απ’ τις πλέον επιδραστικές επιτυχημένες και αναγνωρισμένες γυναικείες φωνές του 20ου αιώνα. Το 1973 δέκα χρόνια μετά τον θάνατό της έγινε η πρώτη γυναίκα που εισήχθη στο Country Music Hall of Fame.
  • Στις 8 Σεπτεμβρίου 1971 οι Tams ανέβηκαν στο No.1 του Βρετανικού singles chart με το  “Hey Girl Don’t Bother Me”, που ήταν επανέκδοση του τραγουδιού που είχε κάνει επιτυχία στις ΗΠΑ το 1964.
  • Στις 8 Σεπτεμβρίου 1979 οι Led Zeppelin είχαν το όγδοο No.1 άλμπουμ τους στην Βρετανία με το ‘In Through The Out Door’ για δύο εβδομάδες. Ήταν το τελευταίο άλμπουμ των Zeppelin με καινούργιο υλικό.
  • Στις 8 Σεπτεμβρίου 1984 ο Stevie Wonder είχε το πρώτο του No.1 στην Βρετανία με το τραγούδι “I Just Called To Say I Love You”, που ακουγόταν στην ταινία ‘The Woman In Red’. Είχαν περάσει 18 χρόνια από τότε που ο Wonder έκανε το ντεμπούτο του στα charts, to 1966. To τραγούδι έμεινε στην κορυφή για 6 εβδομάδες.
  • Στις 8 Σεπτεμβρίου 1990 ο Jon Bon Jovi ανέβηκε στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το κομμάτι “Blaze Of Glory”.  Στην Βρετανία έφτασε μέχρι το No.2. Το τραγούδι ακούγεται στην ταινία ’Young Guns II’ για την οποία και γράφτηκε.