• Στις 4 Σεπτεμβρίου 1981 γεννήθηκε στο Houston του Texas η Beyoncé Giselle Knowles-Carter γνωστή ως Beyoncé. Η Beyoncé είναι τραγουδοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός. Ως μέλος του συγκροτήματος Destiny’s Child το 2000 έφτασε στο No.1 στις ΗΠΑ με το single “Say My Name” ενώ το 2001 είχε το No.1 single και άλμπουμ ‘Survivor’ σε Αμερική και Βρετανία. Το 2003 είχε το No.1 single σε Αμερική και Βρετανία “Crazy In Love” από το παγκόσμιο No.1 άλμπουμ της ‘Dangerously In Love’. Στο σύνολο της καριέρας της έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους σαν σόλο καλλιτέχνης και άλλα 60 σαν μέλος των Destiny’s Child. Έχει κερδίσει μέχρι σήμερα 22 Βραβεία Grammy και είναι η γυναίκα με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των βραβείων Grammy.
  • Στις 4 Σεπτεμβρίου 1990 γεννήθηκε στο Hitchin του Hertfordshire στην Αγγλία ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός και κιθαρίστας James Bay. Το 2014 κυκλοφόρησε το single “Hold Back The River” που έγινε πλατινένιο πριν ακόμη κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ που είχε τον τίτλο ‘Chaos and the Calm’ που το 2015 πήγε στο No.1 των Βρετανικών άλμπουμ. Τον Φεβρουάριο 2015 ό Bay έλαβε το “Critics Choice” των Brit Awards, ενώ το 2016 έλαβε το Brit Award ως ο ‘Καλύτερος Βρετανός Σόλο Καλλιτέχνης’. Τον Μάιο του 2018 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του ‘Electric Light’.
  • Στις 4 Σεπτεμβρίου 1968 οι Bee Gees είχαν το δεύτερο No.1 single τους στην Βρετανία με το “I’ve Gotta Get A Message To You”.
  • Στις 4 Σεπτεμβρίου 1971 ο Paul και η Linda McCartney πήγαν στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το κομμάτι “Uncle Albert / Admiral Halsey”. Το τραγούδι είναι απ’ το άλμπουμ RAM και κυκλοφόρησε μόνο στις ΗΠΑ. Ήταν το πρώτο No.1 του  McCartney στις ΗΠΑ.
  • Στις 4 Σεπτεμβρίου 1976 οι Fleetwood Mac πήγαν στο No.1 των άλμπουμ στις ΗΠΑ με το άλμπουμ που έχει για τίτλο το όνομα του συγκροτήματος. Το άλμπουμ ήταν στο chart για πάνω από ένα χρόνο πριν φτάσει στην 1η θέση. Πούλησε πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα  και ήταν το πρώτο από τα 3 No.1 άλμπουμ των Fleetwood Mac.
  • Στις 4 Σεπτεμβρίου 1976 οι Bee Gees ανέβηκαν στο No.1 των αμερικάνικων singles με το “You Should Be Dancing”. Ήταν το τρίτο Νο.1 του γκρουπ στις ΗΠΑ και αυτό που τους εκτόξευσε στην κορυφή της disco.
  • Στις 4 Σεπτεμβρίου 1982 οι Steve Miller Band πήγαν για δύο εβδομάδες στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το “Abracadabra”. Αυτό ήταν και το τρίτο No.1 του γκρουπ στις ΗΠΑ, ενώ στην Βρετανία έφτασε μέχρι το No.2.