• Στις 25 Αυγούστου 1950 γεννήθηκε στο Stamford του Connecticut στις ΗΠΑ ο Willy DeVille, που το κανονικό του όνομα ήταν William Paul Borsey Jr. Ο Borsey to 1974 τραγούδαγε με το γκρουπ  Mink DeVille στο θρυλικό club CBGB, το 1976 κυκλοφόρησαν το πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο Cabretta. Μετά από 10 χρόνια με τους Mink Deville o καλλιτέχνης υιοθέτησε το όνομα Willy Deville. Κυκλοφόρησε σειρά από άλμπουμ σε μουσικά στυλ από Americana, Rock, Soul, R&B, Blues μέχρι, Cajun, Latin, Mariachi, Creole, Doo-wop και Country. Αγαπημένα κομμάτια: Demasiado Corazon (Too Much Heart), Moonlight Let Me Down, Spanish Stroll. O Willy Deville έφυγε στις 6 Αυγούστου 2009.
 • Στις 25 Αυγούστου 1918 γεννήθηκε στο Lawrence της Massachusetts στις ΗΠΑ ο συνθέτης, πιανίστας και μαέστρος Leonard Bernstein. Συνέθεσε την μουσική για το musical του 1957 ‘West Side Story’, διεύθυνε την Φιλαρμονική της Νέας Υόρκης σε ηλικία 25 ετών. Το 1964 διεύθυνε την Metropolitan Orchestra της Νέας Υόρκης και το 1966 την κρατική Ορχήστρα της Βιέννης. Απεβίωσε στις 14 Οκτωβρίου 1990.
 • Στις 25 Αυγούστου 1933 γεννήθηκε στο Newark του New Jersey ο σαξοφωνίστας της Jazz και συνθέτης Wayne Shorter. Ο Shorter συνεργάστηκε με τον Miles Davis στο δεύτερο κουιντέτο του και με τους and Weather Report. O Wayne Shorter έχει τιμηθεί με 10 βραβεία Grammy μέχρι σήμερα.
 • Στις 25 Αυγούστου 1949 γεννήθηκε ο Gene Simmons, μπασίστας και τραγουδιστής του συγκροτήματος Kiss.
 • Στις 25 Αυγούστου 1951 γεννήθηκε στην Αγγλία ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Rob Halford γνωστός ως ο τραγουδιστής του Heavy Metal συγκροτήματος Judas Priest. Έχει συνεργαστεί και με διάφορα άλλα γκρουπ μικρότερου βεληνεκούς όπως οι Fight, οι 2wo και το δικό του Halford.
 • Στις 25 Αυγούστου 1954 γεννήθηκε στο Paddington στο Λονδίνο ο  Declan Patrick MacManus που είναι γνωστός με το καλλιτεχνικό Elvis Costello. O Costello to 1979 έφτασε μέχρι το βρετανικό No.2 με το single “Oliver’s Army” ενώ και το άλμπουμ του της ίδιας χρονιάς με τίτλο ‘Armed Forces’ έφτασε στο Νο.2 των άλμπουμ και έμεινε στα charts για 28 εβδομάδες. Ο Elvis Costello έχε τιμηθεί με πολλά βραβεία στην διάρκεια της καριέρας του συμπεριλαμβανομένου και βραβείου Grammy, ενώ έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως οι Paul McCartney, Tony Bennett, Lucinda Williams, Kid Rock και Brian Eno.
 • Στις 25 Αυγούστου 1961 γεννήθηκε ο Αμερικανός τραγουδιστής Billy Ray Cyrus, που έκανε επιτυχία με το single «Achy Breaky Heart» και έφτασε στο No.1 στις ΗΠΑ με το άλμπουμ ‘Some Gave All’.
 • Στις 25 Αυγούστου 1987 γεννήθηκε η Σκωτσέζα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Amy MacDonald, που το 2008 έφτασε στο No.1 των βρετανικών άλμπουμ, με το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο ‘This Is the Life’.
 • Στις 25 Αυγούστου 1957 ο Καναδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Paul Anka πάει στο No.1 του βρετανικού singles chart με την “Diana” (που οι φήμες λένε πως γράφτηκε για την baby-sitter του αδελφού του). Η “Diana” ήταν το μοναδικό No.1 του καλλιτέχνη στην Βρετανία. Ο Anka ήταν ο πρώτος teenager που έφτασε στο No.1
 • Στις 25 Αυγούστου 1960 οι Shadows ανέβηκαν στο No.1 των βρετανικών singles με το instrumental “Apache”. To κομμάτι έγινε διεθνής επιτυχία αφού πήγε στο Νο.1 ταυτόχρονα στην Βρετανία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Νέα Ζηλανδία, την Ιρλανδία και την Νότιο Αφρική. Στις ΗΠΑ πήγε στο Νο.2 ένα χρόνο αργότερα από τον Δανό κιθαρίστα Jorgen Ingmann, αφού οι Shadows δεν είχαν καθόλου προβολή εκεί.
 • Στις 25 Αυγούστου 1962 η Little Eva πήγε στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το τραγούδι των Carole King και Gerry Goffin,  “The Loco-motion”. Οι King & Goffin το είχαν προτείνει στην Dee Dee Sharp η οποία όμως το απέρριψε, έτσι το δώσανε στην babysitter τους Eva Boyd , που το ηχογράφησε ως Little Eva και το πήγε στην 1η θέση. Στις αρχές των 70’ς οι Grand Funk θα πάνε με την δική τους εκτέλεση πάλι στο Νο.1
 • Στις 25 Αυγούστου 1973 το συγκρότημα των Stories πήγε για 2 εβδομάδες στο No.1 στo αμερικάνικο singles chart με το τραγούδι “Brother Louie” που ήταν διασκευή του τραγουδιού των Hot Chocolate που είχαν φτάσει μέχρι το No.7 στην Βρετανία. Αυτή ήταν η μοναδική επιτυχία των Stories.
 • Στις 25 Αυγούστου 1979 οι Knack σαρώνουν το αμερικάνικο singles chart και ανεβαίνουν στο No.1 για πέντε εβδομάδες με την θρυλική πιά “My Sharona”, η οποία έμελλε να είναι και το μοναδικό No.1 των Knack.