Στις 26 Ιουλίου 1943 γεννήθηκε στο Dartford, του Kent στην Αγγλία, ο Mick Jagger, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, αρχηγός και κινητήρια δύναμη των Rolling Stones. Με τους Rolling Stones είχε δεκάδες επιτυχίες στις ΗΠΑ, Βρετανία και σ’ όλο τον κόσμο τόσο στα singles chart όσο και στα άλμπουμ chart. Σαν σόλο καλλιτέχνης είχε το  No.1 single στην Βρετανία μαζί με τον David Bowie με την διασκευή του παλιού soul τραγουδιού “Dancing In The Street”. Έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα και τέσσερα προσωπικά άλμπουμ με σχετική επιτυχία.  To 2003 χρίστηκε ιππότης για τις υπηρεσίες του στην μουσική.

Στις 26 Ιουλίου 1962 o Frank Ifield πήγε στο No.1 του βρετανικού singles chart με το τραγούδι “I Remember You”. Αυτό ήταν το 1ο απ’ τα τέσσερα No.1 του καλλιτέχνη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στις 26 Ιουλίου 1975 ο Van McCoy and the Soul City είχαν το μοναδικό τους No.1 στο Αμερικάνικο singles chart με το κομμάτι “The Hustle”. Στην Βρετανία έφτασε μέχρι το Νο.3. Ο McCoy πέθανε στις 6 Ιουλίου 1979.

Στις 26 Ιουλίου 1980 οι Rolling Stones ξεκίνησαν μια πορεία επτά εβδομάδων στο No.1 του αμερικάνικου album chart με το ‘Emotional Rescue’ που ήταν το όγδοο Νο.1 των Stones στην Αμερική.

Στις 26 Ιουλίου 1941 γεννήθηκε ο Αμερικανός τραγουδιστής Bobby Hebb. Μεγάλη επιτυχία του Hebb ήταν το τραγούδι “Sunny”. To τραγούδι έφτασε στο Νο.2 στις ΗΠΑ και στο 12 στην Βρετανία, ενώ υπάρχουν και δεκάδες διασκευές.

Στις 26 Ιουλίου 1941 γεννήθηκε η Darlene Love τραγουδίστρια του συγκροτήματος The Crystals, που είχαν τις επιτυχίες “He’s A Rebel”, και “Then He Kissed Me”.

Στις 26 Ιουλίου 1942 γεννήθηκε ο Αμερικανός τραγουδιστής Dobie Gray που είχε τις επιτυχίες “The In Crowd” και “Drift Away”. Ειδικά το “Drift Away” είχε δεκάδες εκτελέσεις από άλλους καλλιτέχνες.