• Στις 25 Ιουλίου 1987 ο Terence Trent D’arby ανέβηκε στο No.1 του βρετανικού άλμπουμ chart με το ‘Introducing The Hardline According to Terence Trent D’arby’. Το 1988 ο Terence Trent D’Arby  κέρδισε το βραβείο Grammy για την ‘Καλύτερη Ανδρική R&B Φωνητική Ερμηνεία’ για την ερμηνεία του στο άλμπουμ.
  • Στις 25 Ιουλίου 1960 ο Roy Orbison έφτασε στο No.2 του αμερικάνικου singles chart με το “Only the Lonely” που ήταν η πρώτη του επιτυχία. Το “Only The Lonely” είχε προηγουμένως απορριφθεί απ’ τους Everly Brothers και τον Elvis Presley, έτσι ο Orbison αποφάσισε να το ηχογραφήσει ο ίδιος, μια απόφαση που ουσιαστικά τον καθιέρωσε σαν πρωταγωνιστή στον χώρο της μουσικής.
  • Στις 25 Ιουλίου 1964 το άλμπουμ των Beatles ‘A Hard Day’s Night’ ανέβηκε στην κορυφή του βρετανικού άλμπουμ chart, μια κορυφή που την κράτησε για 21 εβδομάδες. Αυτό ήταν το πρώτο άλμπουμ των Beatles που ηχογραφήθηκε ολόκληρο σε τετρακάναλη ταινία που επέτρεπε την δημιουργία ποιοτικότερου ήχου stereo απ’ ότι μέχρι τότε.
  • Στις 25 Ιουλίου 1970 οι Carpenters ανέβηκαν για 4 εβδομάδες στο No.1 του αμερικάνικου US singles chart με το τραγούδι “(They Long To Be) Close To You”. Αυτό ήταν το πρώτο απ’ τα τρία αμερικάνικα No.1 των Carpenters οι οποία είχαν ακόμη άλλες 17 Top 40 επιτυχίες. Το τραγούδι ήταν δημιουργία απ’ το 1963 των Hal David και Burt Bacharach, που αρχικά είχε προταθεί στον Herb Alpert, ο οποίος όμως το απέρριψε.
  • Στις 25 Ιουλίου 1971 οι T Rex ανέβηκαν στο No.1 του singles chart στο Ηνωμένο Βασίλειο με το “Get It On”. To τραγούδι ήταν το 2ο No.1 των T Rex και έμεινε στην κορυφή για 4 εβδομάδες. Το ίδιο κομμάτι στις ΗΠΑ μετονομάστηκε σε “Bang A Gong, (Get It On)” και έφτασε μέχρι το Νο. 10.
  • Στις 25 Ιουλίου 1981 οι Αυστραλοί Air Supply πήγαν στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το τραγούδι “The One That You Love”, που ήταν και το μοναδικό αμερικάνικο No.1 του συγκροτήματος αλλά ταυτόχρονα και το πρώτο Νο.1 ενός Αυστραλέζικου γκρουπ στο Αμερικάνικο  top the US singles chart.
  • Στις 25 Ιουλίου 1998 οι Jamiroquai πήγαν στο No.1 των βρετανικών singles με το ‘Deeper Underground’, που ήταν η 13η επιτυχία τους και η 1η Νο.1 στην Βρετανία.