• Στις 13 Ιουλίου 1991 o Bryan Adams πήγε στο No.1 του βρετανικού singles chart με το τραγούδι “Everything I Do I Do It For You” που παρουσιάζεται στο soundtrack της ταινίας  Robin Hood: Prince of Thieves. Έμεινε στην πρώτη θέση για 16 εβδομάδες κάνοντας ρεκόρ παραμονής και σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κράταγε απ’ το 1955 , πήγε επίσης για 7 εβδομάδες στο Νο.1 στις ΗΠΑ έγινε επιτυχία σε άλλες 16 χώρες και το 1992 κέρδισε το βραβείο Grammy ως το “Καλύτερο Τραγούδι Γραμμένο Ειδικά για Ταινία”.
  • Στις 13 Ιουλίου 1974 ο Elton John με το άλμπουμ του ‘Caribou’ πήγε για 2 εβδομάδες στο No.1 του βρετανικού άλμπουμ chart. Το ‘Caribou’ ήταν το όγδοο στούντιο άλμπουμ του Elton John και το τρίτο του Νο.1. Περιλαμβάνει τα singles “Don’t Let the Sun Go Down on Me”, και “The Bitch Is Back”.
  • Στις 13 Ιουλίου 1974 o George McCrae πήγε για 2 εβδομάδες στο Νο.1 του αμερικάνικου singles chart με το “Rock Your Baby”, το μοναδικό του Νο.1 στις ΗΠΑ που έγινε Νο.1 και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από ορισμένους θεωρείται το πρώτο disco No.1. Πάντως πριν κάνει την μεγάλη επιτυχία στα chart ήταν τεράστιο σουξέ στα Νεοϋρκέζικα clubs.
  • Στις 13 Ιουλίου 1985 οι Duran Duran έγιναν οι πρώτοι καλλιτέχνες που είχαν No.1 στις ΗΠΑ με μουσικό θέμα από ταινία  James Bond όταν  το “A View To A Kill” ανέβηκε στην κορυφή του chart.
  • Στις 13 Ιουλίου 1997 οι Prodigy πήγαν για πέντε εβδομάδες στην κορυφή του chart των βρετανικών άλμπουμ με το άλμπουμ τους ‘The Fat Of The Land’. Μέχρι σήμερα το άλμπουμ έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα σ’ όλο τον κόσμο. Περιέχει τα τραγούδια “Mindfields” και “Firestarter”.
  • Στις 13 Ιουλίου 1942 γεννήθηκε στο Σικάγο ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των Byrds Roger McGuinn, που το 1965 είχαν την Νο.1 επιτυχία σε Βρετανία και ΗΠΑ “Mr Tambourine Man”). H αλήθεια είναι ότι ήταν το μόνο μέλος των Byrds που συμμετείχε στην ηχογράφηση καθώς οι υπόλοιποι ήταν session μουσικοί. Περιόδευσε με τον Bob Dylan το 1975 και 1976 σαν μέλος του Dylan’s Rolling Thunder Revue, ενώ αργότερα  με τους πρώην συντρόφους του απ’ τους Byrds τους Gene Clark και Chris Hillman δημιούργησαν τους McGuinn, Clark and Hillman.