• Το 1943 γεννήθηκε στο Toronto του Καναδά ο μουσικός, συνθέτης παραγωγός και ηθοποιός Robbie Robertson. Το 1962 έγινε μέλος των Hawks που αργότερα έγιναν γνωστοί ως The Band. O Bob Dylan και οι Hawks περιόδευσαν τις ΗΠΑ το 1965 και τον κόσμο το 1966. Γνωστά τραγούδια του Robertson με τους Band τα “The Weight”, “The Night They Drove Old Dixie Down”, “Up on Cripple Creek” και σαν σόλο καλλιτέχνης τα  “Broken Arrow” και το εξαιρετικό “Somewhere Down the Crazy River”.
  • Το 1950 γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη ο Hugh Anthony Cregg III που είναι γνωστός ως Huey Lewis τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηγέτης του συγκροτήματος Huey Lewis and the News που το 1985 ανέβηκαν στο No.1 των ΗΠΑ με το single “The Power Of Love”. Άλλες επιτυχίες του ήταν τα τραγούδια “I Want a New Drug “ και “Heart & Soul”. Πολύ πετυχημένο ήταν το τρίτο του άλμπουμ με τίτλο ‘Sports’ το 1983. Οι Huey Lewis and the News συμμετείχαν και στο soundtrack της ταινίας Back to the Future.
  • Το 1993 η Björk κυκλοφόρησε το πρώτο της solo άλμπουμ μετά τις Sugarcubes με τίτλο Debut στο οποίο περιέχονται τα τραγούδια “Human Behaviour” και “Big Time Sensuality”.