• Το 1957 γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Laura Branigan η οποία έκανε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι “Gloria” που ήταν σύνθεση του γνωστού Ιταλού Umberto Tozzi και με το “Self Control” που ήταν δημιουργία του επίσης Ιταλού Raffaele Riefoli. H Laura Branigan απεβίωσε σε ηλικία 52 ετών στις 26 Αυγούστου 2004 από ανεύρυσμα σον εγκέφαλο.
  • Το 1940 γεννήθηκε στο Saint Louis του Missouri η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και πιανίστα Fontella Bass, που το 1965 είχε Top 10 επιτυχία στο αμερικάνικο singles chart με το τραγούδι “Rescue Me”. Η Bass απεβίωσε στις 26 Δεκεμβρίου 2012 μετά από καρδιακή προσβολή.
  • Το 1952 γεννήθηκε στο Λονδίνο ο Andy Fraser που έγινε γνωστός ως μέλος του συγκροτήματος Free, ενώ ήταν μπασίστας στους John Mayall’s Bluesbreakers. Ο Frazer είχε γράψει μαζί με τον τραγουδιστή των Free Paul Rogers την τεράστια επιτυχία του συγκροτήματος “All Right Now”. Συνθέσεις του Fraser έχουν ερμηνεύσει καλλιτέχνες όπως οι Joe Cocker, Ted Nugent και Robert Palmer. Ο Andy Frazer απεβίωσε στις 16 Μαρτίου 2015 στο σπίτι του στην California.