• Το  1966 ο Frank Sinatra ανεβαίνει στο No.1 του αμερικάνικου singles chart με το “Strangers In The Night”. Το τραγούδι ακούγεται στην ταινία ‘A Man Could Get Killed’ στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο James Garner και η «δική» μας Μελίνα Μερκούρη
  • Το 1983 ο Rod Stewart ανέβηκε στο Νο.1 του singles chart στο Ηνωμένο Βασίλειο και έμεινε εκεί για τρεις εβδομάδες με το single “Baby Jane”, που ήταν το 6ο του No.1 στην Βρετανία.
  • Το 1988 ο Michael Jackson έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία που είχε 5 Νο.1 singles που βγήκαν από ένα άλμπουμ, όταν το τραγούδι  “Dirty Diana” απ’ το άλμπουμ ‘Bad’ ανέβηκε στην κορυφή του αμερικάνικου singles chart. Τα άλλα singles που είχαν προηγουμένων ανέβει στην 1η θέση απ’ το άλμπουμ ‘Bad’ ήταν τα “Bad”, “I Just Can’t Stop Loving You”, “The Way You Make Me Feel” και “Man in the Mirror”.
  • To 1988 η Tracy Chapman πήγε για τρεις εβδομάδες στο Νο.1 του βρετανικού άλμπουμ chart με το άλμπουμ ‘Tracy Chapman’. To άλμπουμ πήγε στο Νο.1 και στις ΗΠΑ. Τραγούδια που ξεχωρίζουν τα “Fast Car”, “Talkin’ Bout A Revolution”, “Across the Lines” και “For My Lover”.