Το 1948 γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο ο τραγουδιστής, πιανίστας και παραγωγός Pete Wingfield που έκανε επιτυχία με το τραγούδι “Eighteen With A Bullet”. Το τραγούδι ακούγεται στην ταινία του Guy Ritchie ‘Lock, Stock and Two Smoking Barrels’

To 1969 γεννήθηκε στην Στοκχόλμη στην Σουηδία ο Eagle-Eye Cherry, γιός του περίφημου μουσικού της τζαζ Don Cherry. To 1988 είχε την επιτυχία “Save Tonight” ενώ συνεργάστηκε με τον Carlos Santana στο άλμπουμ Supernatural στο τραγούδι “Wishing It Was”

To 1971 κυκλοφόρησε το τραγούδι “Moonage Daydream” από την μπάντα Arnold Corns που ήταν δημιούργημα του David Bowie. To τραγούδι με αλλαγμένους στίχους εμφανίστηκε και στο άλμπουμ ‘The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars’ του Bowie.

To 1977 οι Eagles πήγαν στο Νο.1 του US Singles Chart με το “Hotel California”. Οι Eagles με το “Hotel California” κέρδισαν το βραβείο Grammy για τον Δίσκο της Χρονιάς, Το Guitar Magazine αξιολόγησε το solo της κιθάρας στο τραγούδι σαν το 8ο καλύτερο σόλο κιθάρας ενώ οι αναγνώστες του περιοδικού Guitarist το ψήφισαν σαν το καλύτερο σόλο όλων των εποχών.

Το 1988 ο Terence Trent D’arby ανέβηκε στο Νο.1 του US Singles Chart με το τραγούδι “Wishing Well” ενώ στην Βρετανία πήγε μέχρι το Νο.4

Το 2006 το συγκρότημα Snow Patrol πήγε στην κορυφή των άλμπουμ στην Βρετανία, με το 4ο τους άλμπουμ με τίτλο “’Eyes Open”, ενώ πήγε στο Νο.1 επίσης στην Ιρλανδία και Αυστραλία.