Με το τραγούδι του Clint Ballard Jr. “You’re No Good” πήγε στην κορυφή του US Singles Chart η Linda Ronstadt στις 15 Φεβρουαρίου 1975 για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Το τραγούδι το τραγούδησε πρώτη η Dee Dee Warwick το 1963, αλλά δεν κατάφερε να μπει καν στο Τοπ 100 παρά την φροντίδα των κκ. Jerry Leiber και Mike Stoller.

H Betty Everett το ερμήνευσε το 1964 έφτασε μέχρι το Νο.51.

Το 1964 επίσης οι βρετανοί Swinging Blue Jeans άλλαξαν το τραγούδι στο πιο ποπ και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το Νο.3 στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά στις ΗΠΑ μόλις που μπήκαν στο Τοπ 100.

Δέκα χρόνια αργότερα η τραγουδίστρια Linda Ronstadt απ’ το Tucson της Arizona  που μέχρι τότε είχε κάποιες σποραδικές επιτυχίες, το έστειλε στην κορυφή των επιτυχιών στην Αμερική.

To “You’re No Good” ήταν το τραγούδι που εκτόξευσε την Μεξικανo/Γερμανικής καταγωγής Linda Ronstadt στην κορυφή. Το τραγούδι περιέχεται στο άλμπουμ της Ronstadt με τίτλο ‘Heart Like a Wheel’ το οποίο πατώντας στην επιτυχία του “You’re No Good” έγινε μεγάλη επιτυχία αφού έγινε double platinum και προτάθηκε για άλμπουμ της χρονιάς στα βραβεία Grammy.

Οι στίχοι του τραγουδιού μιλάνε για τον χωρισμό ενός ζευγαριού και η γυναίκα αποφαίνεται ότι ο άντρας με τον οποίο χώρισε δεν άξιζε γιατί δεν ήταν καλός.

Feeling better now that we’re through
Feeling better ’cause I’m over you
I learned my lesson, it left a scar
Now I see how you really are

You’re no good
You’re no good
You’re no good
Baby you’re no good

I’m gonna say it again
You’re no good
You’re no good
You’re no good
Baby you’re no good

I broke a heart that’s gentle and true
Well I broke a heart over someone like you
I’ll beg his forgiveness on bended knee
I wouldn’t blame him if he said to me

You’re no good
You’re no good
You’re no good
Baby you’re no good