Η τελευταία ταινία του Ταραντίνο πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λιγότερο από ένα μήνα, οι stars που πρωταγωνιστούν (Brad Pitt, Leonardo Di Caprio, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russel κ.α.) αλλά και οι διθυραμβικές κριτικές που ακολουθούν τις ειδικές προβολές της ταινίας, προμηνύουν όχι μόνο καλλιτεχνική, αλλά και εμπορική επιτυχία.

Ο Ταραντίνο πάντα ντύνει μουσικά τις ταινίες του ανασύροντας διαμαντάκια περασμένων δεκαετιών που έρχονται να συμπληρώσουν ιδανικά τα κινηματογραφικά δρώμενα. Έτσι και στο Once Upon A Time in Hollywood” υπάρχει μια πληθώρα τέτοιων τραγουδιών από Mamas & Papas μέχρι Paul Revere & The Raiders και από Deep Purple και Beatles μέχρι Joe Cocker και Simon & Garfunkel,  σε δικά τους τραγούδια αλλά και σε διασκευές. Ακούστε τα και δεν νομίζω ότι θα βγείτε χαμένοι. Ο Quentin πάντα ήξερε να διαλέγει τραγούδια. Νομίζω ότι φτάνει να  θυμηθούμε την θρυλική Misirlou απ’ το Pulp Fiction για να καταλάβουμε.

Στο  Once Upon A Time In Hollywood and Other Stories – Playlist υπάρχουν τραγούδια όχι μόνο απ’ το Once Upon A time in Hollywood αλλά και από προηγούμενες αγαπημένες ταινίες του Tarantino.

Ένα πολύ όμορφο soundtrack για όλες τις εποχές