Η Beth Hart είναι γέννημα θρέμμα του Los Angeles  γεννημένη στις 24/1/1972. Έγινε γνωστή με το τραγούδι “LA Song (Out of This Town)” του 1999 απ’ το album Screamin’ for My Supper.

Τα επόμενα albums της “Seesaw” και “Live in Amsterdam” που έκανε μαζί με τον superstar της κιθάρας Joe Bonamassa έφτασαν στο Νο. 1 στο Billboard Blues Album Chart. Η Beth Hart είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Ευρώπη όπου περιοδεύει πολύ συχνά και με μεγάλη επιτυχία.  To Νοέμβριο του 2018 κυκλοφόρησε το album της Live at the Royal Albert Hall, απ’ το κονσέρτο της στο θρυλικό βρεττανικό θέατρο.

Η δισκογραφία της :

Ετος   Album

1996 Immortal

1999 Screamin’ for My Supper

2003 Leave the Light On

2005 Live at Paradiso

2007 37 Days

2009 Beth Hart & the Ocean of Souls

2010 My California

2011 Don’t Explain

2012 Bang Bang Boom Boom

2013 Seesaw

2014 Live in Amsterdam

2015 Better Than Home

2016 Fire on the Floor

2018 Black Coffee

2018 Front and Center: Live from New York